Jakten på lycka



Såg en tokbra film igår, Jakten på lycka (The Pursuit of Happyness), med Will Smith och han söta unge Jaden, som spelar hans son även i filmen. Jag klistrades fast framför teven och när slutet kom rann bara tårarna ner för mina kinder!!!
När man känner med karaktären som har det sjukt jobbigt hela filmen och sen får ett så lyckligt slut, då kunde jag inte hålla tillbaka! :) Oj vad jag grät, haha.
Sen var det en bra film också på så sätt att ens egna problem ("Vad ska jag utbilda mig till kval..", "kärleksbekymmer", "en tråkig eftermiddag", "borde gå ner i vikt") -de blev inte så betydliga längre!

Jo, jag blev nog lite lyckligare av att se den filmen tror jag.

På tal om lycka så ska jag också nämna att mormor har en fin bonad hemma hos sig i köket som precis talar om vad jag upplever lycka är för något, jag kommer nog inte ihåg ordningen på den men det står ungefär såhär:
"Lycka är att ha något att göra, någon att älska och något att hoppas på"

Dåligt/Bra

En sak som jag tycker är kass och verkligen gör mig arg är när människor som man är trevlig mot bara ska leka översittare och göra allt för att i varje mening, vad man än säger, trycka ner den andra personen och kommentera småsaker som inte spelar någon roll och ändra allt så den själv får bestämma precis allting som den inte ens har någon rätt att bestämma! När de dessutom ska försöka lära en något man redan kan och har jobbat med i över 2 år + när personen är några år yngre än en själv och pratar till en som att man var ett barn. Sådana människor tål jag inte.
Allt detta hände i veckan när chefen tog ut sin träningstimme och gick hem en timma tidigare än oss andra. Hon lämnade då över telefonen till en tjej som uppfattade det som att nu skulle hon agera boss och la sig i precis allt jag gjorde! Jag blir bara arg nu igen när jag skriver om det, suck! Jag tål inte när nån ska bestämma över mig.

Bra däremot var den "Storslagna mingelkvällen med en toutch av Hollywood" på Vasakyrkan igårkväll, superkul och världens skönaste folk! :) :) Jag fick bland annat speeddejta för första gången (inte i "dejtingsyfte" utan "lära känna syfte") och det var lite småjobbigt faktiskt, haha, blev typ socialt utbränd där ett tag. Men det var roligt roligt roligt! :)
Allt avslutades efter några timmar med att alla blundade och prästen läste upp en helt underbar text som gick rakt in i hjärtat, den var lång men underbar och man kunde gå därifrån, känna sig älskad och må bäst i världen! <3

Vad tycker du?

Har du bestämt dig i valet än? Jag gjorde nyss ett test på valkompassen på sverigesradio.se och det var faktiskt väldigt bra frågor och om man inte visste så kunde man trycka "ingen åsikt" så spelar inte de frågor man inte har koll på någon roll! :)

Mitt resultat stämmer väldigt bra med vad jag trodde men blir förvånad att jag mest blev vänsterpartist och Fi! Jag svarade på 39/50 frågor.

Såhär matchade mina åsikter med de olika partierna:

V    66%
S    57%
Mp  59%

C    45%
Fp   39%
Kd   45%
M    36%

Junilistan     38%
Piratpartiet  9%
Fi                61%


Gå in och gör testet här! :)

Min på torsdag!

Annika tipsade mig om en höstjacka på Lindex (där hon jobbar) och det var helt enkelt den perfekta för mig! :) Lagom enkel, lagom mycket söta detaljer och lagom mycket fodrad för höst- och vårväder också. :)

På torsdag är det min!!!


Hösten är underbar!


Vet ni att jag tycker om hösten och har alltid gjort det! Det är så fint ute då med gula löv, frisk luft och mängder av flyttfåglar! Dessutom börjar det bli sådär mörkt och mysigt på kvällarna, det är nu mörkret fortfarande är mysigt och inte har hunnit påverka sömnhormonet allt för mkt.
Idag skiner solen och jag har inget speciellt på agendan, ska ta mig ut och njuta lite :)

Annars så...

..är livet som sådär intressant och trevlitt just nu och ett hoppandes om även en bra framtid och ett härligt år är i högsta hugg! :)

En jobbande arbetslös!

Tror jag är arbetslös men fick ihop över 40 timmar denna vecka! :) NÖJD :) Nu vill jag nästan vara arbetslös på riktigt så jag hinner göra nåt annat än att jobba :P


RSS 2.0