Uppstyrning av livet

Sista månaden har jag arbetat 3 dagar i veckan och först var det väl helt okej men nu är jag ordentligt less på att vara lat. Dags att styra upp ett eller flera nya arbeten och skapa en bättre rutin i mina IKSU-besök.
Detta ska jag ta tag i redan imorgon har jag bestämt.

När jag gör för lite och inte måste göra något, utan mer borde så blir det oftast att jag skjuter på det till en annan dag, som ibland aldrig kommer. Någon gång emellanåt får man göra så men på slutet har det nog urartat det där med att skjuta på grejer. Har blivit alldeles för ofta och det mår jag inte bra av! Måste hålla mig sysselsatt för att känna mig helt tillfreds.
Jag har iofs inte varit speciellt sysslolös men det har blivit mer nöje än nytta om man säger så :P

Latdagarna är över för den här gången och det skriver jag under på.

Nu är min rast snart slut och jag ska återgå till mitt arbete här på äldreboendet. 20.30 slutar jag ikväll och när jag kommer hem till Vännfors är planen just nu att inleda min livsuppstyrning med en promenad med familjens hund, Bosse. Så ska det bli. Önska mig lycka till! :)

Befinner mig någonstans

i livet, där jag aldrig varit förr...



...fast det är inte under Sandras hår!


Kära bloggläsare

Ser att det nu var 2 veckor och 4 dagar sedan jag sist uppdaterade men ändå fortsätter ni läsa regelbundet... nu får ni en film att titta på i alla fall :)


RSS 2.0