UNITE


Nu bär det iväg om en liten stund! Jag har precis packat klart, i sista minuten som vanligt... haha, men när jag vaknade idag kändes det som att jag blivit överkörd av en plogbil...! Helt död, men jag kom inte i säng förrän vid två när min biljardkompis farit hem och sen upp kl 7 när pappa kom och lämnade sovsäcken! Inte nådigt någonstans!

Sök förresten på Sungha Jung på YouTube, vilket var en anledning till att det blev sent igår! :) Han är RÅBRA! :)


Gott Nytt År!

Den stora frågan just nu är hur man ska uttala 2010??

Bored

Jag är ruggit less på att plugga just nu och det gör inte saken bättre att jag har två tentor som närmar sig så jag måste sitta med böckerna och nöta in kunskapen...! Jullovet är ett plugglov och när jag inte pluggar tänker jag; "Egentligen borde jag plugga...." Jag har lite svårt att koppla bort det, vilket man borde göra!
Less!!!
Just nu vill jag bara ha det överstökat och få den här perioden när man precis börjat en ny kurs så man inte hunnit komma efter så mycket! haha, visst låter det hemskt!
Men klarar jag tentorna så slipper jag matten snart!!! Den tar tid..!

Två pluggdagar till, innan jag far till Skellefteå över nyår! På UNITE :) Så får ett litet break innan slutspurten.


God fortsättning, som man säger! =) 

Lillebror




Daniel är modell för min kusin Lovisas hemsida för second hand kläder om du klickar här och  här och här. :)


Catfight

Igår var jag på Rex och hade dittills haft en trevlig kväll och det hade jag iofs efter den här händelsen också som tur var...! :)

Såhär var det:
Vi hängde av oss jackan i garderoben och jag gick in på tjejtoan för att pudra näsan. Där möter jag en tjej som jag gick i parallellklass med under mellan- och högstadiet på Vännäsby skola. Jag har aldrig pratat med henne förut men nu hälsade jag bara automatiskt för att jag kände igen henne.
 
Hon svarade: "Ja, ni var ju de där töntarna som alla såg ner på!"
Jag: "Vad sa du?"
Hon: "Ni var ju de där töntarna som vi såg ner på."
Jag: "Tycker du det fortfarande?"

Samtidigt som jag går ut därifrån säger hon något som jag inte hör.

Jag berättar för Ida och Sandra som jag var där med vad hon hade sagt och de går direkt in dit och ifrågasätter varför hon är otrevlig mot mig och säger sånt där!? För hon verkar ju inte ha mognat alls sen vi gick i femman. Hon börjar käfta emot och fortsätter nu med att kränka Ida!!!!
Jag tyckte att hon bara var löjlig och omogen för sina 21 år och inte värd att ödsla någon energi på så jag la mig inte i mer.

Det går inte att beskriva hur arga vi blev och jag kände ilskan ända upp i halsen! Det var länge sen jag blev så arg! Inte för att jag tog åt mig för fem öre men man är inte otrevlig mot folk! Man gör inte sådär!

Ida och Sandra for hem för att slippa se henne och slippa slå till henne, haha :P 
Men jag ville vara kvar och dansade i flera timmar på schlager-dansgolvet med en arbetskompis resten av kvällen och vi hade AAssKuuL!! :) Så inte lyckades hon förstöra kvällen inte! :) 

Någon timma efter incidenten på tjejtoan får jag en hård armbåge i sidan när jag precis kom upp för trappen på övervåningen och när jag vänder mig om ser jag att det är hon som tittar åt ett annat håll och låtsas som ingenting. Jag gav henne ingen uppmärksamhet och fortsatte bara gå. Tyckte bara att hon var löjlig, hon sökte ju antagligen uppmärksamhet och bråk!

Jag berättar för min arbetskompis vad som hänt och pekar sen ut henne för min arbetskompis och han skrattar högt och säger i mun med sin kompis: "Men hon är ju fuul!!!!" haha men hon var så långt ifrån så hon hörde inte, fast det var kul! ;)

Egentligen förlorade hon i samband med att hon öppnade munnen första gången, men det fattar hon inte.


Jag vill visa er två saker!

1) Det här är min marsipangris som kom till när jag julbakade och pysslade hos min klasskompis Annika!
Söt som socker är han min mansgris, Rudolf!! Pryder numera köksfönstret.



2) Det här är jag efter att jag var och klippte och färgade mitt hår idag! Notera den kommande snedluggen. Jag ser även ut såhär efter att ha ätit min livs första sushi som pappa bjöd på till lunch på sjukhuset och också när jag nu är vrålhungrig och inte vet vad jag ska göra för middag sådär sex timmar efter sushin...samt precis innan jag ska hänga på Ida till Sandra och umgås & titta på hennes och Cickas nya och nyrenoverade lägenhet som jag hört rykten om att vara "spot on"!



//TREVLIG HELG!!


Clementin eller mandarin eller satsuma?

Jag har länge funderat över skillnade mellan dessa frukter. Nu tog jag tag i saken och slog upp det men blev inte så mkt klokare!

Mandarin

Tillhör arten småcitrus. Fick sitt namn efter färgen på de kinesiska mandarinernas ämbetsdräkt.


Clementin



Tillhör arten småcitrus.
Skapades 1902 genom en korsning av Mandarin och Pomerans.
(Pomerans är lik en apelsin men har bittrare och kryddigare smak.)
Clementinen är oftast kärnfri.


Satsuma



Tillhör arten småcitrus.
Har sitt ursprung i Japan.
Saknar i allmänhet kärnor.


SÅ DÅ VET NI! ;)


Förresten!

Igår kom Jon på besök och vi hyrde tre filmer och köpte Ben & Jerrys glass. Bohemian Rasberry är en ny favorit, om jag nu kan säga så... eftersom jag förut bara har provat Cockie Dough och Strawberry Cheescake... jag kans säga att av dessa tre var Bohemian R godare än Cockie D och Strawberry C ångrar jag att jag köpte!

Vi kikade på en lite sjuk men ändå lite rolig film...som bara handlade om sex! haha Under vissa scener satt jag bara och gapade! haha
Har dock två filmer kvar att se innan nästa söndag kl 18! Därför efterlyser jag nu någon som kanske inte har sett Büno eller Baksmällan!!?
Är så fallet så let me know! ;)


(Cockie betyder Cookie med min egen engelska översättning :) )


www.oldys.se

Hej gott folk! :)

Jag tänkte bara i förbifarten tipsa om hemsidan www.oldys.se där man kan köpa kläder second hand! Min kusin Lovisa har det som en uppgift i eget företagande i skolan och duktiga som de är har de gjort en fin fin hemsida! :)

Kristmazgrejer!


I morgon är det Torsdag och vi är lediga! Det känns verkligen som en skänk från ovan!
Det är nog säkert att det blir lite matte, som varje dag, dock har jag planerat med tre tjejer från klassen (Annika, Ewelina och Hanna) att träffas och göra julgodis och julpyssla lite! Oerhört trevligt!

Vad har jag gjort idag!?
Haft mattelektion, planerat julpyssel, suttit kvar och pluggat matte och dansat Afro!

Nu är mina ägg klara så det är dags för en äggmacka och om en stund veckans höjdpunkt och det enda teve-program jag vill se: Bonde Söker Fru!!! Sörjer att slutet är nära! Vad ska jag då se fram emot varje vecka?

Födelsedagspresent


Jag fick en heldag med mina kusiner Ida och Markus i Övik på Paradisbadet när jag fyllde år! Igår var vi där och badade, åkte rutschkana och bubblade!
Tillbaka i Umeå åt vi pizza på Ronyas, det var den godaste pizza jag ätit på år! (Ska ni äta pizza i Umeå så gå till Ronyas på Vasaplan!) :)
Igårkväll myste vi hos Markus, Sandra kom också dit och så gick vi en sväng på Rex och dansade nere i källaren :)
Bra dag!

Idag är det städning och pluggning som gäller!

Volleybollsträningsvärk

I vaderna, i låren, i magen, i axlarna och i handleden.

Ni skulle förövrigt ha sett min högra hand igår på träningen! 10-15 minuter in på träningen såg jag att den var svullen och röd och blödde lite på en kant, haha :P 10 cm ner på handleden och ut i fingertopparna såg den lite mysko ut. Det stack i den och jag hade lite problem med att böja fingrarna... Tränaren Åke trodde det kunde vara allergisk reaktion på de plastigare bollarna, för dem var han känslig för. Jag tror också att det kan vara för att jag var ovan och slog som en galning med all kraft! haha
Onda fötter fick jag också. Som vanligt.
Annars gick träningen finemang, det är lite som att cykla..!

Det skulle verkligen vara jätteroligt att spela volleyboll igen efter det här 1,5 år långa uppehållet men jag har inte tid. Eller jag har tid men i så fall bara till att gå i skolan, träna volleyboll, äta, sova och gå på toa. Skulle inte hinna med något annat och så vill jag inte ha det.

Hade önskat en volley-drop-in-versamhet! :)

Volleyboll

Det ser ut så som att jag kommer träna volleyboll i Iksu i morgon kväll! Hör och häpna! ;)

För att rätta mitt förra inlägg ska jag säga att det visst inte var träningsmatch igår kväll, utan div.1 match och alltså blodigt allvar! Att jag inte uppfattade det? haha
Jag skäms!
Men som mitt försvar ska jag säga att eftersom det var en vardag så reflekterade jag aldrig över att det kunde vara det eftersom jag själv alltid spelat match på helgen!
Både A och B-laget är också väldigt jämna, de spelar ju som sagt i samma serie, div 1 och igår tog A-laget hem segern i femte set med två poängs skillnad. Annnars ligger B-laget före A-laget i serien. Så de är så jämna man kan bli! :)


RSS 2.0