mohaha

"Det är inte farten som dödar, det är smällen..."

Vi tar det på engelska.

"It´s not the fart that kills, it´s the smell..."

Vardag hela helgen

Jag jobbar hela helgen och är så glad över att jag slipper vara ute i solen och bränna mig! Helt underbart, 28 grader inomhus är ju också jättehärligt tycker jag, ingen risk att sträcka sig när man byter blöjor och så! =)
Nästa lediga dag är tisdag, jag gruvar...


Brännboll

Jag vågar knappt säga det.... men jag tror jag har lite ont i kroppen efter brännbollen igår... haha


Midsommar 2009 ...

Midsommar 2009 är över och från och med nu ska det bara bli mörkare och mörkare igen! Hösten närmar sig.... Men först en underbar sommar!




Igår var det Vännforsrodden och solen kom fram precis lagom till tävlingen! Den stekte så det var bara att strippa på en gång när man kom dit. Bra tävling, Strand vann som vanligt men Vännfors var en god tvåa.
Drygt 500 biljetter hade de sålt också, så byn var nära att vara en metropol igår...



Precis när allt var över kom regnet.


 

Väldigt underhållande!



Koll in den här helt underbara parodin på Single Ladies med Justin Timberlake! (Från Saturday Night Live)


<3

<3
<3

Blev attackerad av en fiskmås idag

Idag efter lunch tog jag cykeln ner på Strömpilen och tanken var väl att jag skulle handla lite på Maxi men jag fastnade i klädaffärerna på jakt efter en sommaklänning. Provade många men det var ingen jag riktigt föll för. Får fortsätta leta till veckan inne i centrum, har ju än inte varit inne på Monki heller!

Vad jag tänkte berätta för er läsare var ju inte detta, utan att en fiskmås klöste mig i håret idag. Jag rullar fram på cykelbanan som går alldeles bredvid älven, inne på Strömspilsområdet och ser den inte innan utan känner bara helt plötsligt att någon klöser mig i håret! Jag blev jätterädd och ont gjorde det! Så på hemvägen cyklade jag en annan väg så jag skulle slippa klösande fiskmåsar... Jag har aldrig hört talas om att en fågel gjort så förut, om man räknar bort filmer.



I morgon är det Midsommarafton. Jag jobbar i morgon, precis som förra året, och missar att dansa runt midsommarstången detta år också... men är inte så ledsen för det, det är ju dubbel lön i morgon!!! :)
Sen har jag ledig helg!!
Hoppas på bra väder för på lördag är det ju Vännforsrodden och det var några år sen jag var där. Är lite sugen på att fara på Pengsjö musikfest på lördagkväll också...
I morse blev jag faktiskt förvånad när jag såg solen och idag var det någon grad varmare i luften dessutom, så hoppets låga brinner!

Peace Love & Understanding <3

Roses are red



Jag hade en del trevligt folk hemma i nya lägenheten igår. Blev en ruggit bra kväll! Trevligt värre! Väldigt roligt! Underbara människor! Mycket skratt! Bara härligt! (jag kan fortsätta ett tag till med fina ord)
Tusen tack till er alla som var där och förgyllde en bit av mitt liv!!
...men en officiell ursäkt till Christoffer som jag borde veta inte tål fisk!!! Jag har lärt mig till nästa gång det bjuds på utfodring!

Sen idag har jag ätit ihjäl mig av all mat mamma gjort till Daniels studentfirande med släkten! ojojoj
Brocolipaj till förrätt (och blev mätt redan då...) Sen fläskfile i nån god sås och potatisgratäng (...blev alldeles för mkt men lastade bara in ändå för att jag tyckte att det skulle vara synd att så god mat skulle gå i soporna...)
Sen efterrätt som bestod av en glassbomb (...där skulle jag ta mitt förnuft till fånga och ta en liten bit men rätt som det var stod jag där med en stor stor bit på fatet, frågade om jag kunde få en mindre bit... svaret blev nej och jag åt upp alltihop...)
Hårdbantning hela veckan nu då? Hörde att det var 3 liter grädde i maten!

Imorgon börjar första semesterperioden på Hjorten men har ganska lagomt långa turer den här veckan så det känns bra! Mest bara sjutimmarsdagar! :) Jag tror de här fyra veckorna kommer flyga iväg! 12 juli är det sommarlov som gäller!!! HÄRLIGT!!!
Förra sommaren låg jag på en strand två gånger. Det är hemskt, ska slå den bottennoteringen i år.

Nu: Hänga tvätt, göra matlåda och sova.

telefonkö måst ju vara det mest deprimerande... ska binda ett nytt elavtal och nu har de sagt
"Din plats i kön är nummer 2"
typ hundra gånger...
"Din plats i kön är nummer 2"
Ring...
ring...
"Din plats i kön är nummer 1"

oj nu ska jag snart prata med nån! wow

Fest



Det är mycket festligheter den här veckan! :) Oerhört festligt med fest tycker jag!
Daniel tog studenten idag och han var sååå fin! Jag var en stolt storasyster idag. Bra betyg hade han också min fina lillebror! Jag blev nästan förvånad ;)
Imorgon slutar Johan nian så då är det festlunch i vännäsby och på lördag har jag inflyttningsfest!
Hej och hå

Nu ska jag prata om vädret.

I onsdags hjälpte mamma mig att flytta och först haglade det...



Sen började det skina upp...


På väg hem till Vännfors igen var det lite halvdant men jag såg ovädersmoln...


Som kom närme fort fort...


...och detta kanske är det man menar när man säger "halvklart" haha


Men i Vännfors är det alltid lika vackert!! Lägg märke till fågeln nere till vänster! :)


_________________________________

Nog om detta!
Denna bil stog på parkeringen idag...snyggt, eller inte!
Jag förstår mig inte på Piratpartiet, inte så värt att bara vara engagerad i en fråga...


Själv tog jag cykeln till Ålidhems Centrum och la min röst på Miljöpartiet. Övervägde att rösta på Junilistan bara för att de är emot EU:s inblandning i Sverige men det kändes som att slänga bort rösten eftersom de förmodligen inte skulle få nog med röster för att komma med. Jag tänkte rätt ser jag på TV nu också! Jag blev även glad när jag såg att Moderaterna inte fick lika mkt röster som socialdemokraterna.
Och så gick det till när jag röstade för första gången i mitt liv! Jag blev nöjd :)

_______________

äh, slänger in två till bilder som visar hur fint det är i spöland nu med höbalar efter landsvägen :) mysigt!


buuu..huuuu...

Idag efter jobbet har jag äntligen lyckats få lägenheten att likna något mer än en lagerlokal. Bäddade t.o.m. sängen för i morgon ska jag sova där efter jobbet! PREMIÄR!!

Jobbar på balen, det ska bli kul!! :) Sen ska jag cykla hem när jag slutar... känns lite läskigt både för att det är mitt i natten + att det är långt hem + att jag inte vet om jag hittar hem för att det är första gången jag ska cykla där och mitt lokalsinne suger... haha
Mamma kommer iaf och hälsar på tidigt på fredag morgon, alltså klockan nio... 
...så bara jag är hemma innan dess...?

Annars så var mina gladiatorsandaler asheta om nån ville veta....

och annars så skulle jag vilja lägga ut lite bilder som fotades från bilen på väg hem till vännfors ikväll men hittar inte sladden.... :( 
buuuu...huuuuu....

och annars så ska jag packa ur bilen och sen slappa framför teven ikväll. Det är jag värd efter att ha slitit från tidig morgon till sen kväll i flera dagar i streck nu! Men först ett dåligt skämt:
_____________

John: "Elina! Vill du höra ett dåligt skämt jag kom på nu?"
Jag: "Okej?"
John: "Nån frågar din kille om han har bredband och då svarar han; Nej, jag har ju el-lina."


Nytt

NYTT NR 1: Lägenheten
Idag var jag i stan tidigt och flyttade mina första saker till lägenheten, är helt slut i benen efter allt spring i trappen med flyttlådorna men jag kände mig duktig och självständig som klarade det alldeles själv utan hjälp! Lägenheten kändes dock mindre denna gång än vad jag minns...
Sen började jag jobba halv ett så det var bara att äta lunch och fara till vby.
Ikväll har jag faktiskt fått hjälp av pappa med att fylla släpet och bilen på nytt med grejer! :) I morgon efter jobbet är det nämligen mer flyttande som gäller!





NYTT NR 2: Vita Solglasögon
Köpte ett par på Maxi, 199 kr, spanade in dem på Åhlens förra veckan men nu såg jag dem på Maxi när jag var där och köpte lunch!! Så då fick jag till och med bonuspoäng på dem på ICA-kortet!! :P haha
(de kanske syns väldigt svagt på kortet på kokvrån? ...ligger på fläkten)

NYTT NR 3: Skor
Typ gladiatorsandaler från Din sko! Ska hämta dem på Ericssons kiosk men glömmer bort det hela tiden... har legat där sen i fredags ju.... jag vill ju prova dem och håller tummarna för att de sitter bra! (beställde på nätet) Ska försöka se till att det blir av imorgon, lovar att jag kommer glömma bort igen.

RSS 2.0