Ja, må han leva!



I morgon blir min äldsta lillebror 19 år gammal. Det är underligt, han har inte förändrats sen han var tre ändå.... jag menar abslout inget ont, bara att han är lika söt som då... eller?
Nej, jag har då målat ett fint kort till honom med mina akvarellfärger, målade av ett kort när han tog studenten och sitter med en kaffekopp i handen och är lycklig :) Hoppas han blir glad, för det tog minsann en och en halv timma att göra! <3
Så det blir tårta till frukost i morgon, något jag verkligen gillade när jag var yngre men nu på "äldre dar" är det alldeles för sött på morgonen. En annan sak jag gillade när jag var mindre var att äta godis på morgonen. Det kan jag absolut inte göra nu för tiden! En frukt till frukosten är till och med nästan för sött har jag märkt, även om jag älskar att äta frukt till mitt fil och min müsli, jag tycker det är vardagslyx. :)

Idag har jag då inte gjort många knop. Slappardagen nr 1 kan vi kalla det. Åt frulle, skrev lite diary, cyklade ner på Strömpilen, i min nattfrilla bestående av en inbakad fläta som var aningen rufsig och utan en gnutta smink. Men min hy har varit bra de sista veckorna, så nu vågar jag faktiskt visa mig utan smink! Väldigt skönt må jag säga. Befriande.
Inhandlade ett linne på rea för 50 kr på övervåningen på Vero Moda som jag tänkt använda som nattklädnad. Har alltid funderat på vad de har den där trappen till och idag såg jag en kvinna komma ner därifrån så jag kilade upp för trappstegen och kom till en rea-avdelning. Är det någon som vet om de alltid har haft det så??? Är det bara jag som missat det???
Sen gick jag snabbt igenom alla andra affärer, avslutade med att köpa linsvätska och cyklade hem.

Blev blodpudding med egengjord apelsinjuice till lunch och sen låg jag framför teven nån timma innan jag sjönk ner i soffan och läste en bok. (Kan inte säga vad den heter, den är lite pinsam att läsa nämligen....) haha Även om jag skulle uppmuntra andra att läsa den... får väl bara låna ut den till mina närmsta vänner...

Sen fikade jag för mig själv där i soffan och läste nån timma till.

Middag blev en äcklig omelett som jag bara åt upp några gafflar av för att jag är spyless på omelett, det blir av någon konstig anledning alltid det när jag inte har fantasi till någon annan maträtt. Och jag har aldrig varit bra på att göra sådana... dömt att misslyckas. Ska inte göra om det misstaget på ett bra tag. Huvva.

Just det, träffade Ida och Sandra igår på en middagsdejt nere på Balder med tacobuffé. Det är fina tjejer det där.

Nu blev jag less på att skriva här, fick väl ändå ihop några rader! See ya!

//slängkyssar

Sand

Har nyss spelat beach med Pär, Camilla och Ida! Det var ett bra spel vi fick igång minsann! Jag tyckte iaf att det var jätteroligt hela tiden! haha Bra humör är jag då på också, brukar ofta tappa fokus men mitt fokus skötte sig bra idag!

Snyltar på Idas internet nu. Ida städar sitt fina kök undertiden, nu putsar hon under vreden på fläkten... :P Hon är duktig hon! 
Promenerade ner till Strömpilen och köpte en nätverkskabel idag när jag kom tillbaka till stan efter att ha varit i Vännfors och betalat räkningar och oljat in min kommande tevebänk. Kopplade in kabeln i datorn och allt fungerade bra, valde internetleverantör och precis när jag slutförde kommer det upp en ruta som säger att jag inte får ta den tjänst jag valt på grund av att jag inte är regristrerad student än. Typiskt. Måste alltså vänta tills nästa vecka när jag börjat skolan innan jag kan fixa internet. För vill ju ha studentpriset ju! Är ändå stolt att jag klarade det där själv! Hade ju fungerat om det inte varit för den lilla "petitessen".

Ska snart promenera hemmåt genom Ålidhems cykelväg i mörkret. Tar väl ca 20 minuter härifrån så ska väl börja snart innan alla våldtäktsmän kryper fram ur buskarna.

I morgon har jag inget planerat. Eller kanske ska va med Sandra och Ida på eftermiddagen! Vi ser vad som händer.

Up high




Aborre, har jag ingen fått i sommar.

Jag har inte fiskat i sommar!! Att det kunde hända... det måste jag se till att göra innan det börjar snöa!

Livet är bra annars. Jag är ledig en vecka till. Sen skola.
Skola.. det ordet var länge sen jag använde... Igår inhandlade jag kollegieblock, penna med gummi på, (så man slipper skavsår när man ska räkna mycket mattetal) två stycken suddgummin och en röd linjal.

Mitt kontor är i princip klart också. Datorn, skärmen, tangentbordet, musen, högtalarna och baslådan står på plats. Idag kom mamma med min kontorsstol. Skrivbordet har jag oljat in.
Det saknas bara ljud i högtalarna och internetuppkoppling till datorn. Just det! Det var ju internetuppkoplingen jag skulle fixa idag!
Ska väl ta och ringa min kvartersvärd och sen telia.. precis sånt jag inte tycker om att göra... Får väl hoppas telefonsamtalen går smidigt, att jag förstår vad de pratar oma och att de bär frukt eller vad man ska säga! :P

Jippi

Hej och hå, hade nyss skrivit ett långt inlägg och så vips försvann det! Jippi!

Har skaffat träningskort idag på IKSU! :) Bra gjort av mig.

Alltså nu orkar jag inte skriva om allt, haha. Jag kan säga att allt är bra. Punkt. haha

Vill ni veta nåt annat får ni väl ringa! ;)

Kanske blir TC ikväll men mitt sällskap kke inte är i så bra form för det, med tanke på att hon både är förkyld och har stukat foten! Så prognosen är osäker.... vi ser väl!

En annan sak är att jag inte gillar folk som har fest i lägenheten under med baslåda till halv 2 på natten.

I Guds vackra natur

När det ser ut såhär på åkern bakom huset i Vännfors då vet man att hösten är på G.

sOl med stort O

Älven skymtar

På väg mot badet

on my way down

nere! :)

vännforsen bakom krönet!

nerströms

strömt redan vid stranden

efter mitt misslyckade badförsök pga för mycket stenar på botten, åkte kläderna på igen och så blev det tådopp istället ;P

solen värmde

lånade daniel snygga

tillbaka hemma igen!

Här kommer bilderna!!!

Sandra tog ju kort på mig och Ida igår. Här kommer ett par snygga bilder... :)









Sist men inte minst en av mina anti-rök bilder! hihi









(P.S. Vi var inte nakna. Tubtop is the shit.)

Tredje ikväll

Nu kompenserar jag att jag inte bloggat på ett tag och tar i och lägger in ett tredje inlägg samma kväll :P
Detta är bara så roligt :) Spola gärna fram till ca 1.50 in i filmen när Anders Lundin får på sig masken, hihihi.



Ett par år sen

Här är bilderna från förra gången vi roade oss med att fota, typ 2-3 år sen.. :)






Snap

Kom just hem efter en trevlig eftermiddag med fotografering hos Sandra. Var på stan och inhandlade en korg att ställa under sängen för att gömma undan skräp i, när Ida ringde dit mig. Tog bussen till vby. Sandra sminkade underbart och Ida fixade frisyr. Sen var vi redo för kameran! Snap, snap, snap sa det och sen hade vi hur många bilder som helst!
De hittar nog hit också så småningom.. Vi åt en god middag också! Kall grillad kyckling, sallad med fetaost, körsbärstomater och avokado och en mkt god chokladkaka! :)

Annars har jag hängt i stan. Igår satt jag i sju timmar (!) och satte in kort i fotoalbum. Tiden bara flög iväg. Sen på kvällen tog jag mig tillslut ut ur min etta på cykeltur mot Maxi. Köpte två filmer och en påse chips + en almenacka för det kommande året. Jag längtar efter att börja med något nytt i höst. Plugget känns intressant! 
Såg en av filmerna igår, världens bästa film dessutom, P.S. I Love You.
Men rätt som det var började det åska, tänkte trotsa den för ville verkligen inte stänga av filmen när den var så bra. När TV:n började blinka var jag ändå tvungen att avbryta så fick längta hela natten efter att se den färdigt nu imorse.



 Jag grät floder!
Och tänk om man hade en Irländsk man... mums! haha

Annanas ringde Anna igår, från Rhodos!!! Blev glad då, tänk att hon tänkte på lilla mig då när hon var omringad av snygga greker. :)
Blev aningen avis men i helgen har jag ju varit på bettnäs tre dagar i rad och det är ju nästan utomlands.

Nu ska jag ut på blocket och leta efter tevebänkar och skrivbord...

See ya!

spöregnsbad

Idag såg det ju ut att bli en dag där solen skulle skina som en tok hela dagen. Dock kom molnen klockan halv 2 och det var då vi skulle fara och bada efter att på förmiddagen varit duktiga och jobbat lite med att ta in ved i vedboden.

Vi sätter oss i bilen och kör rakt in i regnet. Varför gör man så? Fråga mina föräldrar. När det börjar regna läggs förslaget att köra till Tavelsjö fram istället, för vi ser att där skiner solen. Pappa tycker dock att det är väl lika bra att fara till Selsviken. "Man blir ju ändå blöt när man badar..."

Se detta framför er:
Vi kommer ner på en tom strand. Det regnar. Mamma sätter sig i sin solstol under parasollet så hon slipper bli blöt av regnet. Pappa sätter sig i sin solstol utanför parasollet och blundar i regnet. Jag och Simon slänger av oss kläderna och jag springer ner i älven. Eller jag springer rakt ut och doppar mig, hinner till och med upp och ner flera gånger innan Simon försiktigt smygit sig ut i vattnet. Sen badar vi typ 20-30 minuter och bollar med en boll i vattnet.
Det spöregnar hela tiden.

När vi kommer hem till Vännfors igen skiner solen och vi utbrister YES!!! Jag går mot altanen för att soltorka efter spöregnsbadandet. En minut senare regnar det även här...

bakgrunden



Om det är nån som funderar på vad rosen i bakgrunden heter så kan jag stolt berätta att det är en Elina ros! Därför tycker jag att den passar oerhört bra att ha där!! Den är ganska fin också... :)

Snigelfart



Det skulle vara ganska skönt om resten av denna månad/sommar gick med snigelfart så man verkligen hinner njuta av solen och värmen. Jag måste säga att jag älskar solen! Alla såna här dagar när jag är i lägenheten i stan går jag bara ut på gräsmattan utanför och tar med mig ett lakan, sen slappar jag i solen nån timma! Helt underbart!
Idag somnade jag till och med när jag låg där på gräset och stekte i solen, det var lite läskigt faktiskt.. haha, alltså det gick ju förbi folk ganska nära och så ligger jag där och dregglar på lakanet... illa.

Ett annat ställe i Umeå som är härligt att sola på är nere på strandpromenaden, det är synd att det inte går att bada där men att bara ha älven bredvid ger riktig sommarkänsla. Det brukar köra förbi ganska snygga båtar som är roliga att titta på också! De stunderna kan man verkligen beskriva som sommaren i city. Alltså jag har ju alltid bott i Vännfors och tyck synd om dem som bor istan när det har varit sommar. Men det är faktiskt härligt. Fast det bästa är ju om man kan blanda båda!!

Idag fick jag ett stort paket med foton från Snapfish by hp. Det tog väl en timma ungefär att kolla igenom de 414 korten. Kostade 414 kronor om man räknar med frakten så blev exakt 1 kr/ kort. Jag trodde det skulle bli dyrare!
Nu ska jag bara köpa fotoalbum som man kan skriva små textrader till korten i.

Nu när jag är i Vännfors ska jag passa på att surfa på nätet ett tag och sen blir det bedtime. Men snart kan jag surfa i stan också. Har köpt en dataskärm, högtalare, mus och tangentbord på MediaMarkt. Datorn har min käre morbror plockat ihop till mig, snäll som han är. Får se när det blir till att koppla ihop alltihop. Måste ju göra om mitt förråd till kontor först så jag har nåt ställe att ha datorn på!

Imorgon tror jag minsann att det blir Selsviken för hela slanten! Sen kan jag bocka av en till punkt på min "Att göra lista, Sommaren 2009"

designen under reparation

.

Roligt youtube klipp.



Fatta vad roligt att ha det såhär på sitt bröllop!! haha

You´re everything



Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.

And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

<background>How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Would you tell me how could it be any better than this?

RSS 2.0