Volleyboll?

Jag var på Iksu och kollade på A- och B-laget i Volleyboll när de spelade träningsmatch. Det var kul :)
När de spelat klar var jag helt plötsligt värvad till båda lagen...! haha Det var intressant.
Jag som har fullt upp... men det lät ändå intressant att spela lite lite lite :)

Får se vad som händer! :)

Jaha, dags för att skryta igen!!!

Igår jobbade jag på Äpplet och gissa vem som var där om inte Måns Zelmerlöv, Sanna Nielsen, Chirley Clamp och Sonya Aldén!




Jag gick in i Ägirs gästabud, eller festsalen som den också heter, ett litet dunkelt rum med målade motiv på alla väggar, som många gäster tycker är så mysigt men som vi i personalen tycker är sååå fult!
Iaf, jag ska komma till saken... det är oftast där vi brukar äta personalmat och även där vi brukar ha artistmat. Igår så hörde jag talas om att det skulle vankas kändisar och jag gick in för att spana.
Ser en kille med världens sämsta hållning och den mest krummade rygg jag sett. Han satt böjd över sin tallrik och hette Måns. Såg ut som att han försökte gömma sig, haha!
Sen gick jag och hämtade mer bröd till dem och ser en gammal sliten kvinna som var lite lik Shirley Clamp, förstod sen att det var hon... hon var lätt rultig med dålig hy och ett ton smink på sin dåliga hy, hade fula lila trikåer på sig och skyhöga klackar som hon sen snubblade med och nästan halvt låg över matvagnen med, hahaha. SÅåå kul!
Hämtade iaf mer bröd och mötte Måns i en trång passage på väg tillbaka, han såg ut som att han ville försvinna och min arbetskompis Jens berättade att han pratade så tyst så tyst och knappt vågade fråga vad det var för mat.. Inte trodde jag att han var en blygis!
Sen såg jag två jättar i korridoren som i princip tog i taket, det var Sanna Nielsen och Sonya Aldén som strutsade fram. Jag vet inte om jag sett sådär långa tjejer i hela mitt liv... de var nog uppe i 1,95 med sina höga klackar...!

Det är så kul att se hur dödliga kändisar är egentligen, bara att se deras kroppspråk och hur de talar och ser ut! 

hihi 


Stavfel


Visst vet ni att när man är i skogen ska man vara så tyst att man ska kunna höra en mus pippa.


hej!

Har ju fått 14 nr av VF hem alldeles gratis ett tag nu och idag undertiden jag åt lunch satt jag och läste i Bil och Bostad att genomsnittssvensken flyttar tio gånger under livet. Tyckte att det lät mycket men det stämmer nog ganska bra! När jag tänkte efter har jag under mina 21 år flyttat fyra gånger och kommer nog hinna med ett par gånger till innan jag trillar av pinn :)

(Det var bara en parentes)

En till parentes är övertydlig instruktion på mina ögondroppar för torra ögon. Man ska visst inte svälja dropparna! Kan ju annars lätt missuppfattas...

Sista parentesen för idag får bli en berättelse om vad vi gjorde igår på lunchen.
På Biologin har vi pratat om att man blir trött nu när det är mörkt ute på grund av att melanin produktionen, vilket är ett sömnhormon, påverkas av mörkret.
Så igår promenerade vi ett gäng bort till studenthälsan och Ljusrummet Aurora på Universitetet.
Nio stycken från klassen satt vi där plus några utbölingar.
Det är ett vitt rum med vit inredning och har ett speciellt ljus som kommer från ljusrör i taket. Först blir man nästan lite bländad när man kommer in där.
Vi tog på oss vita kappor över våra kläder och sen satte vi oss och tittade på varandra och skrattade, vad gör vi nu tänkte vi? Vi tog oss en tidning var och satt och läste lite grann. Eftersom de spelade lugn musik så fick man uppfattningen av att man inte borde prata..
Sen skickade vi runt en Zenträdgård som man fick ha i knät och ordna som man ville genom att kratta i sanden och lägga om stenarna. "För att få ro i själen", stod det på en lapp...
När vi suttit kanske en halvtimma så tog vi varsin matta och kudde och la oss ner på golvet och innan lunchen var slut så kom det en kvinna och hade avslappning med oss. Ungefär en timmar var vi där.
Får se om jag blir piggare nu!?! På matten idag kände jag mig ovanligt pigg och klartänkt faktiskt! :) Men om det ska få bra verkan ska man nog gå dit ett par gånger i veckan! :)


Det såg nästan ut såhär...

 

 


Kalla fötter

Jag gillar bättre när det är kallare ute för då höjer Bostaden värmen så man slipper frysa inomhus... Bostaden är lite ding i skallen... man skulle också kunna använda uttrycket; inte riktigt fullt klok.

En sak till.. jag vill tipsa om Pilates. Jag har upptäckt att det får mig att bli lite lyckligare när jag går därifrån än när jag kom. Det ger energi, styrka och slankhet har jag hört. Tummen upp!


<3 ICA JERRY <3


Miércoles

Onsdag idag, snart är det helg igen!!
Har redan hunnit med två pass på IKSU denna vecka, Afro Power i måndags och idag var det Djupvatten som fick mig att höja vattennivån med några centimeter svett! I morgon blir det Bodybalance och på lördag Pilates. Ni hör ju hur duktig jag är!! På söndag blir det troligtvis träning med Anna också!! Jag kommer ju bli ännu snyggare när den här veckan är över!

Annars måste jag komma ikapp i skolan igen denna veckan, efter att jag kommit efter en del när vi planerade 50-årsfesten... men det ska nog gå! Festen var värt det! :)

Lycklig blev jag också över att slippa lägga ut 900 spänn på en grafritande räknare nu när jag känner mig fattig! Blev stressad där ett tag när jag redan ligger efter i matten och ser att jag behöver en grafräknare nästa dag... dålig planering, för ville ju inte hamna efter mer!

Som vanligt var jag ute i sista minuten men som vanligt blir jag lika imponerad varje gång av att jag lyckas lösa allt så det går suveränt bra ändå! Det är en bra egenskap jag har som kompenserar den dåliga att vara tidsoptimist som man fint kan kalla det. :) haha

Jag blir dock lycklig av att känna så många bra personer som räcker ut en hand när jag behöver det och hjälper mig att lyckas lösa mina små problem!
Dock känner jag att jag besvärar många och inte riktigt ger så mycket tillbaka...
Så behöver nån hjälp med något, vad som helst, så säg bara till så kommer jag på studs för att lätta mitt lätt dåliga samvete!! För listan där olika personer kommer och hjälper mig med olika grejer börjar bli lång...

....egentligen tror jag att jag skulle behöva en händig karl...

...kanske den där kocken från cateringen?

....mumma!

haha

50 år



Fixade ihop en 50 års fest igår för mamma och hennes tvillingsyster, det blev ett fullspäckat program och jag tror nog att några tyckte om det! Här dansar mamma en ruggit snygg dans! 50 år, det är väl ingen ålder!! :)

Vi hade temat, "Oj, jag har kommit fel" och det var lite Miss World Competition, grease, brandman, maffia, morgonrock, könsbyte, baddräkter, fotbolls och innebandyspelare, skogsarbetarkläder, rallyförare och luciatåg som dök upp!
Jag tycker det var roligt! :)





Och på pappas kamera hittade jag en bild på SÖT-KOCKEN! Den är från fel håll och allting, men ändå...! Vilket
ögongodis!





hahaha

Alltså, det roligaste på länge (om inte mest intressanta) kommer att bli poledance på IKSU på fredag kväll...väldigt intressant!




Mamma Eleonor och Moster Lillemor -50 år!!

Grattis till mamma och hennes tvillingsyster som fyller 50 år idag!
Vi var nyss iväg och firade med middag på Tajmahal, sen mötte vi upp familjen Nilsson på Costas för efterrätt. :) Mumma var det! Ett hett men svalt tips är espresso-kaffedrinken på Costas med vaniljglass och nogat!! Svingod!




Folkets fest



Igår var det Folkets Fest på jobbet! Chefen bjöd in mig så jag fick sitta vid hårdrocksbordet och vi hade det väldigt trevligt. Maten var god men vi hade ju sett den förut kan man säga! Det var vår kära grillbuffé, men skillnaden var väl att vi fick äta den varm och inget hade hunnit torka ihop... som det brukar kunna ha gjort när vi äter efter gästerna då vi jobbar.. :P

Det var en del som valde att jobba istället för att själv vara gäst men dem fick man ju träffa och prata med ändå, sen var det intressant att bli servad av sina arbetskamrater!!

Vi gick bakvägen in på TC sen och dansade lite men det var faktiskt bättre musik i Äpplet! DJ:n där var grym. Den bästa jag mött. Trevlig var han också och spelade alla önskemål man hade.

Avslutade kvällen med att dansa styrdans till sista låten med min arbetskompis Jens som är grym på att dansa!Han gav mig en väldigt positiv upplevelse av styrdans som jag aldrig upplevt förut, han är så bra att jag inte ens märkte av att jag hade högklackat!
Kände mig bara lite uttittad av alla andra arbetskompisar som höll på att städa undan... men de gillade det :)

Åkte med Reggae-busschaffören hem och det hade ju varit en perfekt avslutning om inte personen som ville sitta bredvid mig satt och hittade på historier om alla som kom in i bussen och sen ville han veta mina djupaste tankar om människan... Väldigt mysko kille med den äckligaste andedräkt jag mött i hela mitt liv, den var så äcklig att jag ville spy. Diskuterade med honom om meningen med livet i 45 minuter innan jag slapp honom. Det var så mycket människor på bussen att vi stod på Vasaplan och plockade upp folk i över 20 minuter innan alla kommit in!! 
Den här killen och jag, vi hade dock helt olika syn på livet och jag tror jag blev lite otrevlig där mot slutet... men det var han också, så jag brydde mig inte så hårt. :) Fick i alla fall fram vad jag tyckte och tänkte och jag vann diskussionen precis innan jag hoppade av bussen! :) Nöjd blev jag och kunde sova gott! :)

Fredag!

Dissade Idol ikväll men hade trevligt ändå!! Hör och häpna! ;) 
After Work Buffé på Costas med Maria och sen gick vi vidare till Kafé Station där temat var Eros och lyssnade på världens bästa talare som gav iaf mig massor av gludkorn! :) Härlig fredag!




krampisch

Jag har fått kramp i yttre delen av mitt vänstra pekfinger... hur lyckas man!
I natt när jag cyklade hem från NH hade jag kramp i musklerna mellan lungorna och magen... alltså hicka ;) 
Men den tog verkligen aldrig slut!
..eller jo, när jag tog bort sminket och tittade mig i spegeln blev jag nog tillräckligt rädd.
Ett bra ta-bort-hicka-knep från mig till dig. :)

Måste ju lägga in lite skolprat här som vanligt, min bistra verklighet:
Idag började vi en ny kurs. Biologi B och vi har en ganska så sträng lärare, håller hårt på tider men det kan ju också vara positivt. Ska man ändå vara sen så fungerar det visst att bjuda på godis!

I eftermiddag/kväll fick jag umgås med en favorit, min babe Eviz! Jag fick fina födelsedagspresenter också!! :)  Jag tycker om att få grejer...konstigt...

Funderar på att kika på Bonde Söker Fru nu men tror jag skjuter på det till en annan dag. Det blev inte så många timmars sömn i natt, trots att jag försov mig i morse :P haha Vaknade 25 minuter innan lektionen startade men jag hann!! ..nästan... endast fem minuter sen! Klapp på axeln till mig.


Ska värma vetekudden för min onda nacke och få min skönhetssömn.
Imorgon börjar Matte D kursen och vi mjukstartar med sex timmar.

PÖSS

Scary...

Snodde den här från Idas blogg bara för att den är bra, mohaha!!


Freedom!!!

Jag har nyss skrivit min andra tenta. Idag var det matte. Fyra timmar och 20 minuter satt jag och klurade. Jag tror att jag skulle ha gett upp mycket tidigare om jag inte hade varit hos Fredrik igår och blivit inspirerad av honom när han hjälpte mig att plugga, när jag ville ge upp ville han fortsätta och tillslut löste vi ju talen!! :) Eller jag kanske tar i när jag säger "vi", det var väl mest han som löste dem åt mig... :P

Bara för att jag tog efter Fredrik och satt och tänkte och tänkte så tror jag till och med att jag lyckades klura ut en del tal som jag inte kunde rakt av!! Det var en skön känsla!

Som vår mattelärare Andreas skulle ha sagt:
"Livet är skönt"
eller
"Visst känner man en viss tillfredsställelse? Inte fysiskt men mentalt!"

Lägger in en bild på honom också så ni får ett ansikte till orden... :)
Kommer sakna honom nu när vi ska läsa D-kursen, för han är ganska så kul!! :)


Ikväll är jag fri som fågeln, känns overkligt att man helt plötsligt är färdig med två kurser!
Imorgon börjar det om igen... Biologi B på förmiddagen. Verkar dock vara intressant!

Men innan morgondagen kommer ska vi hinna fira lite med klassen! :)

//Puss på er alla från en glad Elina!


Var ju i Övik hela helgen och röjde!


Farmor har finfin utsikt från köksfönstret :)


Farmor har även en finfin kissekatt!
...men kan man förvänta sig nåt annat när den är uppväxt i Vännfors?


Ett finfint barnbarn har hon också!


Ett till finfint barnbarn!


Finfin underhållning i bilen på väg till resturangen.


Släng dig i väggen Kissie, jag behöver inget finfint silikon...! :)


Sen kom vi finfint fram till resturang Varvsberget.


Med finfin utsikt över Örnsköldsvik. :)


Finfin mat med finfina namn fanns det där.
Först Gravlaxcanapê - Sen finfin Abborrfilé - Sist Jordgubbsparfait


Finfina syskon!


Sen blev det mörkt och myspisigt!

Det fick avsluta en väldigt trevlig helg :)


This is it shit


På begäran av Niklas kommer här mitt betyg av filmen This is it med Michael Jackson!

Jag sätter mig ner i Salong 4:s underbara fotöljer med mugghållare och nackstöd. Smaskar på lite godis och ser reklam. Varför har de reklam på bio? Biobiljetten borde väl kunna finansiera kalaset?

Det rullar en text som berättar att vi nu kommer få se repetionerna av Michael Jackson´s 50 tänkta föreställningar i London. Ingen bakgrundsmusik. Det är helt tyst.
En tjej längst fram börjar gråta.
Filmen har inte ens börjat än.

Sen startar den och det var häftigt att se MJ dansa som om man satt front row må jag säga. Det är häftigt att se MJ dansa över huvud taget!
Dock dämpas häftigheten när det som aldrig var tänkt att bli en biofilm, utan endast dokumentation av hans repetition, visar samma kameravinklar i princip hela tiden.
Mitten av filmen sitter jag, som inte är MJ:s största fan, och har lite tråkigt, tycker att det är lite utdraget och vill ha omväxling.

Tjejen längst fram, som innan filmen börjat hade gråtit, ger mig lite underhållning när hon ett par gånger under filmen gråter om igen och vid det tillfälle när MJ svänger sina armar från sida till sida i luften och visar att de personer som tittar på repetionen ska göra detsamma, så gör hon samma sak med sina kompisar.. haha

Jag kommer på mig själv med att sitta och vänta på att få se scenen från långt håll. Det kommer inte fler kameravinklar än tre...domineras av snett nerifrån... suck.

Mot slutet händer det lite nya grejer och sen är den slut efter mindre än två timmar, som kändes som tre.

Sammanfattning:
Den var lite häftig men lite långtråkig. Dock intressant att kika lite på MJ. Jag ångrar absolut inte att jag gick och tittade! Dock hemskt att han var så smal, inte helt kry. Tror det var skönt för honom att få somna in.
Ingen film att gå och se för att se en biofilm. En film att se om man vill se MJ repetera inför sina 50 konserter helt enkelt. :)

 


RSS 2.0