Ny hårfärg!


Melissa var superbra!





Umeå Open igår var kung, bara lite för mycket folk...

Gomiddag hos Annika med hennes kille Fidan och kompis Hans. Spelade "Med andra ord" och hade trevligt och sen bar det av in till stan.

Melissa Horn var superbra, vi bara satt och njöt och blev kär i henne för att hon var så söt och hade så fin röst! Hon bara satt och log i de första låtarna för hon sa att hon blev så chockad när det var så mycket folk som ville se henne, för hon hade tänkt innan att kravallstaket skulle ju inte behövas...sött!! :)
Hans var kär i henne redan innan och Annika och jag blev det ganska fort vi med.. Fidan såg också ut att gilla det för han satt med huvudet i händerna och bara njöt.

Salem Al Fakir var också bra men det förstörde väldigt mycket att volymen var så hög just på hans spelning, att det gjorde ont i öronen emellanåt om man inte satte dit fingrarna... synd, för man förlorar lite stämning då och det skulle ha låtit mycket bättre om de bara sänkt volymen lite! Dåligt jobb av ljudkillen tycker jag. Ljuskillen var dock hur bra som helst, häftigt var det! :)
Salem är bara så rolig när han rör sig så lustigt på scenen!! Ena stunden juckar han otänkt mot pianot i takt till musiken och nästa stund vankar han fram som en pingvin, klappar roligt i händerna och sen står han och bara hoppar upp och ner. SÖTT!!!

Jag och Hans försökte oss på mjölkhävartävlingen också men jag fick typ i mig en halv klunk, haha, resten var kvar i glaset och en del i mitt ansikte och på kläderna... ack ack
Vinnaren var dock han som var precis innan oss och 0,9 sekund tror jag det tog för han att häva 2,5 dl. Förstår inte hur det gick till...!

Hade bilen i helgen och det var skönt, har kunnat storhandla också! Körde hem till Vännfors nu idag och nu blir det middag! Skönt att slippa stå och laga mat två dagar i rad!! Vilken lyx :)
Ikväll blir det hårfärgning för både mig och mamma, ska bli skönt att bli av med lite grå utväxt!
För att undvika missuppfattningar som kan uppfattas som baktalande: Det är jag som har grå utväxt. Mamma har brun utväxt. Det är sant och lite illa...

Umeå Open 2010

Längtar till i morgon när jag ska få middag och margarhitas hos Annika och Fidan och sen se på Salem på Umeå Open!!!!
KUUUUUL!!!!!!

Nu ska jag göra middag och sen fara och jobba!

De har dock fulaste loggan ever i år! Ett hårigt ben som ser äckligt ut.
...Salem är finare att titta på... :)


Lördags-söndagsonsdag

Hej och godmorgon!

Det blev lite party igår ändå, det gick till och med och blev en trevlig klassfest! :) Jag känner dock att jag vill ha typ ett par converse så man bara kan dansa loss utan att bry sig om att försöka vara snygg i klackar. Det vill jag. Sen gillar jag Rex 100 gånger mer än Corona men det var gratis där igår...


Sist jag skrev (igår) var jag alldeles matt efter tentan men nu är jag på fötter igen eller vad man ska kalla det. Det bränner ju dock nästan ut oss studenter när de sätter två tentor dagen efter varann. Borde vara lag på att man inte får det.

Som jag också skrev sist (igår) så var jag påväg att ta en promenad till Ica Maxi och det gjorde jag också! Först var det kyligt och jag frös trots att jag hade dubbla lager på benen, min tjocka dunjacka och mössa och tjocksockar och skor och tröja och linne och trosor och sockar och bh och vantar på mig!! Men solen värmde hur skönt som helst när jag kom ner till älven. :) :) :) Härligt, våren är bäst!! 
Grejen jag vill komma till är den är den att jag träffade två kompisar! Hur bra som helst för Annika mötte jag på vägen dit i solskenet vid älven och henne skulle jag träffa igårkväll så då kunde vi planera kvällen. Rätt som det är ringer även Hanna när jag står där och pratar med Annika, henne som vi också skulle planera med! 
Sen träffade jag Maria inne på Maxi som jag ska äta middag med ikväll, så då kunde vi också planera! Helt perfekt och nästan så jag trodde på att det var förutbestämt för att underlätta min vardag och göra mig glad igen efter tentan!!
Tidseffektivt också, så slipper man skicka massa sms och ringa hit och dit, fram och tillbaka.

Nu har jag vräkt i mig makaroner och äcklig korvstroganof som jag nog ska sluta försöka göra för den lyckas aldrig och blir bara sliskig. Jag ger den fyra "räcka ut tungan för att den är äcklig-gubbar" :P :P :P :P

Ska spela beach med ett gäng om en timma och försöker ladda nu, sen en kort sväng på stan och avslutar med middag på stan med Maria! :) I morgon börjar en ny kurs.

______________

Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool...

 /Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i Beatles, 1962



TOMTERE

Känns helt tomt i huvudet nu.
Skrev Kemitenta i 5 timmar idag och Fysiktenta i 5 timmar igår... blääää!
Fysiktentan kändes bra och tror nog jag är godkänd på den men Kemitentan idag känns inte helt stabil. Det är nog på håret!!! Jag håller tummarna för att det är på rätt sida om det hårståret!

Funderar på om det ska bli nå party ikväll men vet inte så noga...än...

Borde ner på MAXI och köpa mig lite hårfärg till mig och mamma men motivationen försvann... men solen är skön så nu beger jag mig!

Varför blev livet tråkig på en sekund, bara för att jag inte har nåt plugg? :P haha Konstigt!

...

Jag har börjat störa mig ordentligt på grannen vägg i vägg... jag hör emellanåt vad de säger och deras hund har dålig uppfostran har jag förstått... skäller typ 100000 gånger i timmen.
Önskar att det var bättre ljudisolerat... eller att de flyttar... eller att de blir less på hunden och säljer den!


Halleloja!





Solen skiner och jag ska ut på en promenad har jag bestämt men först blogga! 

Igår tentapluggade jag med Annika och sen var det Yoga Bas med Anna som stod på schemat, även en mycket trevlig klasskompis till henne hängde med. Det var första gången jag provade Yoga och vi töjde som galningar och det gjorde ont lite överallt. Jag fick höra att jag var vig men då sa jag att det är inget emot min mamma! haha

Det blev en middag med Anna på mysiga Balder och en god tacobuffé landade i magen.

Jon ringde och jag drog vidare på filmkväll i Holmsund men det var världens sämsta film som inte gick att se. Hyr aldrig THE LOOP. Det stod "Hystersikt rolig" på framsidan men det var en lögn.
Hans Heliga Birma kattunge, Alf, var dock galen och han åt upp mitt hår och gjorde hål i mina tjocksockar och i mina händer och i nacken... och i benet... och överallt skulle man kunna säga! Men är så otroligt söt så det var svårt att bli riktigt arg på honom. :)

Sen ska jag förtälja er att nu har jag mer att se fram emot än Salem på UMEÅ OPEN. Det planeras nämligen en resa till Estocolmo i vår!! :) ROLIGT! :) Ska försöka glömma bort det faktum att jag är en fattig student tänkte jag.

Ikväll kommer det kära vänner hit för en glammig fest och jag tänker mig något liknande som bilden visar ovan... så nu är det dags att ta tag i den här dagen så jag hinner med lite plugg också! :)

KRAMIZ

 

 

 

 

 


Stackars

Stackars er som är inne på min blogg när jag aldrig uppdaterar! ;)

Så nu uppdaterar jag av medlidande till min besöksstatistik.
Frågan är bara vad jag känner för att uppdatera med för tråkigheter ...

Igår började jag och Annika tentaplugga igen.
Spelade nyss ganska bra beach med Ida, Ola, Andreas och Jonathan och märker att det märks att man rört bollen lite mer på slutet!! :)
Funderar på att laga middag och borde göra mer än att fundera på det.
Ser fram emot att se Salem på Umeå Open.

 :) puss i örat


helg! :)





 


Havregryn



Gröt till frukost och äppelpaj till lunch.... man får äta paj till lunch om man är sjuk.


RSS 2.0