Slagsmål och en blodpöl.

Jag är inte så aktiv här har jag märkt på slutet... har haft fullt upp med att jobba hela veckan och titta på blodiga slagsmål i Vindeln... då blir det såna här uppehåll.

Efter jobbet igår körde jag till Anna i Vindeln. Jag körde och körde men kom aldrig fram kändes det som, vägen som går över Rödåsel är mycket trevligare än den från Vännäs till Vindeln! Det var nära att jag skulle vända för jag trodde jag hade kört rakt ut i vildmarken. Det enda som fanns var en dålig väg med massa skog runtomkring men tillslut kom jag fram!!

Vi och några till Vindelbor följdes åt på Hotell Forsen där ett band spelade men det var ganska lite folk där. Nån gång typ vid 12 satt vi och pratade och lyssnade på bandet och skrattade åt alla som dansade roligt men helt plötsligt var det folk som slogs bredvid oss! Vi satt kvar några sekunder till för att vi trodde ju att de bara skulle knuffas lite och sen sluta. Men sen ligger de på golvet en och en halv meter nedanför min stol och när en satt på en annan och bara slog och slog och slog i ansiktet på honom, samtidigt som jag ser allt blodstänk var jag tvungen att vända bort huvudet för att jag började må illa och fick riktigt ont i magen när jag såg det. Usch!
Då slutar bandet spela mitt i en låt och i högtalarna säger åt dem att sluta slåss. Sen ställde vi oss upp och flyttade på oss nån meter precis innan det flyger tre-fyra killar i en hög över stolarna och bordet där vi precis suttit och sen ner på golvet. Vi drog oss vidare ut på dansgolvet för att komma undan. Sen när vi var utom räckhåll för dem så gömde jag mig bakom anna som är mindre än mig :P haha Men det var faktiskt läskigt, efteråt var jag lite chockad.
Allt gick så fort, det tog ett bra tag inna vi fattade vad som hände!
Dock kändes det som att det dröjde ett tag innan vakterna kom och de var bara två stycken som försökte slita isär alla som var med i slagslmålet, jag vet inte om det var fem eller sju eller hur många det var, vissa kanske bara försökte stoppa dem men så blev de också indragna.
Vakterna fick ju knappt isär dem men tillslut tog de iväg en kille därifrån i handfängsel.
Jag hade precis stått bredvid honom i baren och köpt en Coca Cola fem minuter tidigare och jag fick faktiskt dåliga vibbar från honom redan då och tyckte att han var lite konstig.
Det var läskigt alltihopa!
Efter ett tag återgick det till det normala igen och vi fortsatte att skratta åt alla som dansade roligt tills de stängde.
Sen när de stängde låg det en kille på toan och skakade och de fick inte upp honom, så ambulansen hämtade honom. Det var troligtvis bajs-knark med i bilden.
 
Vi fick avslutade kvällen med något trevligare, slapp promenera 3 km i -17 grader med kjol och strumpbyxor för Annas snälla chef skjutsade hem oss så vi skulle "slippa fler fulla karlar" som hon sa. Sen fikade vi godfika hemma hos henne! Mysigt! :)
Sen sov vi gott hela natten ända till idag! :)

Ikväll tänkte jag titta på melodifestivalen istället för att titta på blodpölar.

/ Ha det så bra alla frusna som fryser lika mycket som jag i denna hemska kyla.... ge mig VÅR!


FREDAGENS BILDER


Annas julklapp, två månader för sent.

Jag fick en god drink :)

Anna är snygg på både utsidan och insidan sa hon när vi vaknade i morse.

Mysfika :)



Glömt inlägg från förra veckan, lägger ut det nu istället :P

Mitt liv som människa de senaste dagarna:

Torsdag:
Jobbar. Tvättar. Ser teve. Får på kvällen sms från nån till heting som sett min annons på blocket och får plats nummer tre av mina kontaktannonssvar på min annons där jag söker lägenhet. Men den här var faktiskt trevlig till skillnad från den förra som bara var läskig! Jag tycker att det här har blivit ett komiskt inlägg i vardagen. Det roligaste denna gång var när han skickade ett MMS med bild på sig själv där jag får se att han inte var så fager och som att den bilden skulle göra att jag skulle nappa!? haha 

Fredag: Kliver upp 10.30. Duschar. Tar skolbussen hem, gratis. Sitter och pratar med Simon i bussen när han hoppar på i Vännäsby och ger honom lite lärdom om livet. Möts att doften av nybakta bullar när jag kommer in hemma och fikar en bulle och ett glas mjölk. Sminkar mig. Försöker dölja min plötsliga finnatack och tror att jag lyckades för precis innan jag ska fara frågar pappa om man får sparken om man inte är snygg när man jobbar på Äpplet. Far till jobbet och säger hejdå till ma, pa och Simon som är i Piteå över helgen. Måste betala parkeringen med mynt för att mamma har mitt Statiolkort och hade tur att jag hade mynt. (De brukar jag alltid ta ut ur börsen och lägga i en kopp för att de mest är ivägen tycker jag. Sen använder jag mynten som solariepengar när det är solsäsong.) Jobbar och har en rolig kväll på jobbet. Ser ett kort, manligt, 60-årigt, levande lik med snett, vattenkammat, svart hår, svart kostym, vit skjorta, mörk fluga, nästan vitt ansikte och stora ögon. Påminner om Dracula. Han spanar in min kära arbetskompis från topp till tå flera gånger upp och ner när hon går förbi och det gjorde ju inte saken bättre. Slutar kl 23 och det är så skönt att bara lämna jobbet som är kvar, alltså bara diskplock och städande. Hämtar Johan som varit ute på stan med sina kompisar. Kommer hem till Vännfors och kan inte somna på en gång för Daniel har några kompisar på besök men får tillslut ändå sex timmars sömn.

Lördag: Kliver upp 06.20. Far till jobbet. Jens är "sjuk" så vi är en kort. (han var inte sjuk) En kort när man är tre som ska jobba betyder också 33% mindre personal och det är ganska mycket, så vissa hann inte ens äta lunch. Måste jobba över lite. Hämtar Ida vid hennes radhus som jag vill ha. Idas mamma har gjort paj som jag och Ida vräker i oss hos mormor. Duschar, sminkar mig och fixar håret. Tar kläder från mamma. (Tack mamma, jag vet att du kommer läsa detta inom en snar framtid) Ida hämtar mig. Ida väntar på mig, som vanligt... jag kan inte vara snabb! Mormor ringer nyfiket och frågar var jag ska för att det är nån som väntar på mig. Kvällen tillbringar vi sen på Slöjdarnas Hus. Till en början var det mest vi och de som är jämnåriga med mina föräldrar men sen kom det lite mer unga människor och då blev det roligare. Först skämdes jag nästan lite. Men när kvällen är slut har jag träffar nytt och mycket trevligt folk. Daniel och Rebecca skjutsar hem mig. Jag somnar sött.

Söndag / Idag: Det ringer länge på vår hemtelefon men varken jag eller Johan går upp för att svara. Jag somnar om. Ida ringer på min mobil som jag lyckligtvis har på nattduksbordet och jag ligger och pratar med henne om gårdagen en kvart eller så. Sen somnar jag om igen. Det ringer på vår hemtelefon igen och efter ett antal signaler hör jag att Johan går upp för att svara men hinner inte innan den som ringer lägger på. Efter det trodde de nog att vi inte var hemma. Jag tycker bara inte att man behöver gå upp för att svara i telefon när man ligger och sover, även om klockan typ är 10. Sen går Johan ner och damsuger typ 20 sekunder i hallen? Sen är han snäll och kommer upp och berättar att lunchen snart är klar och att han har städat, haha! Det var en 20 sek städning det! Han är ganska rolig ibland.

Snart är det dags att ta sig till Vännäs. Johan ville käka pizza, jag tror jag ska ta en pasta av något slag. Sen har jag Afrikansk dans ikväll. Tyvärr är Lovisa sjuk ikväll så jag är ensam med mitt öde.


Storhetsvansinne

Hej, hittade just lite skräp som jag plockade upp när jag jobbade i artistbaren på Amplified som var 30-31 januari. Det var Johnossi som hade skräpat ner...

Johnossis skräp.


I samma veva måste jag då passa på att skyta över att jag träffade både John och Ossi i egen hög person. Jag ska erkänna att jag inte hade en aning om hur de såg ut men det märktes ganska fort vilka de var när alla andra okända band stirrade på dem väldigt odiskret. haha
Jag hade väldigt lite att göra både fredag och lördag kväll och hade ganska tråkigt eftersom det inte var så mycket som hände backstage. Men mitt i all tråkighet kom det en ashet och mycket trevlig kille och beställde två öl. Vi utbytte några meningar under kvällens lopp och jag spanade på han ett tag, innan jag förstod att det var Ossi... eller jag fortsatte väl spana ett tag ändå... haha
Sen kom John och satte sig framför mig i baren och började värma upp genom att spela så fort han kunde på sin guitarr och Ossi gick runt med sin i-pod och slog med trumpinnarna i luften. Det blev kvällens höjdpunkt, jag bara njöt för att det var så mysigt på nåt sätt att få sitta och lyssna och titta på dem när de laddade. Sen stod de även för den dagens bottennapp men det kommer vi strax till.

Tyvärr så hade Ossi inte sina väldigt snygga glasögon på sig när det var dags för spelningen, han var mycket snyggare i dem. Sen hade de en jättebra spelning men tyvärr blev den lite kort.

Och tyvärr tappade Johnossi all min respekt när de efter spelningen helt plötsligt hade blivit agressiva och otrevliga!!
Det berodde nog på att de var uppe i varv efter spelningen där de gett allt och inte fick spela klart pga. försening och regler om serveringstillstånd mm. Men ändå. Det ursäktar inte att de skulle vara otrevliga! Synd för dem, annars hade jag antagligen blivit ett fan...
Istället förstörde de resten av min kväll för att de var så otrevliga! Vad hände? De betedde sig som att de var 1000 gånger bättre än mig och jag blev så arg men kunde inte säga någonting just då för att jag blev helt ställd. Vad de sa ska vi lämna osagt.
Ossi som jag först tyckte var så snygg han blev plötsligt inte alls lika attraktiv, snarare ful, töntig och gammal.
Sen skämdes jag för mig själv att jag tyckte att det var häftigt att ha träffat dem när jag själv egentligen är mycket bättre än dem. Jag kan behandla folk med respekt till skillnad från andra. Gör man inte det tycker jag inte att man är mycket värd.
Men sen är jag ju bara en dum och simpel servitris som ligger längst ner i samhällets hieraki och inte kan få något bättre jobb, utan är född till att slava och hålla käften under de som är något här i världen.
Dumma Johnossi.

Serial Lovers



Idag är det fredag den 13:e. Otursdag är det sagt. Men nej, jag kan nog inte riktigt godkänna det tror jag... 
Fick bland annat min lön idag och det var en bra lön så där var det ingen otur inte, sen har jag precis ätit en väldigt god semla och det var kanske otur för figuren men jag ser det mer som tur att min moster kom och bjöd på dem idag. De var mycket goda och jag hade turen att få mycket mandelmassa, det godaste!!
Sen är jag ledig idag och kan göra vad jag vill. Som att måla en tavla som jag skissade på igår... fick bra inspiration när jag satt och lyssnade på hockey, modo/skeå på radion. Inte otur.
Har även turen att få maten serverad för att jag är i Vännfors och solen skiner starkt. Men det är otur att det är kallt ute annars hade det varit skönt att gå en sväng i solskenet.
På tal om solsken så har jag en period nu när jag längtar till sommaren mest hela tiden!! Bara några månader kvar nu! haha :P Borde nog fara utomlands innan det om jag är smart. Inte för brännan utan för att slippa kylan, jag vet att jag är blek men vägrar solarium nu på vintern. Tänk vad mycket rynkor man får när man blir gammal då om man ska vara i solen året om!

I morgon är det Alla Hjärtans Dag och jag ska jobba dag på Äpplet. Det är omsorgen som har Sikta Mot Stjärnorna och jag missade att jobba på det förra året men har hört att det är väldigt roligt så det ser jag fram emot! :) Det sägs att de handikappade har mycket inlevelse i sina låtar och att det är roligt att se bara för det!

(VARNING: JAG SKA BYTA ÄMNE IGEN, VILKET JAG GÖR HELA TIDEN NÄR JAG SKRIVER INLÄGG HAR JAG MÄRKT)
På tal om inlevelse så ångrar jag att jag i ett tidigare inlägg skrev en negativ rad om Caroline af Ugglas. Jag tyckte faktiskt att hon gjorde ett bra framträdande i melodifestivalen förra veckan! Bra text och hon sjöng sin låt bra och förmedlade en känsla. ...hmm, nu låter jag som en jury-medlem i ett underhållningsprogram... men då har jag fått det sagt.

Åter till Alla Hjärtans Dag. Någon snygg kille som är söt, snäll, rolig, barnfri, ärlig, omtänksam, psykiskt frisk, trevlig samt skötsam och vill bli ihop med mig? Inget hinder om du är rik. Bil är ett stort plus.
Svar till Svärmorsdröm.

Fellowes

Jobbade kväll på Äpplet igår och det var en kväll med humor på låg nivå...men det är internt så tyvärr svårt att återberätta här...men däremot har jag något annat komiskt att berätta...

...fick ett sms där på kvällskvisten:

"Hej! Va gör du?"


Men jag kände inte igen nummret så jag svarade:

"Hej, jag jobbar, vem är du?"

Efter det var den här personen rå på hela kvällen, haha, det var ganska roligt faktiskt. Ska lägga ut våran konversation så får ni titta på freakshowen.

"Daniel du?"
"Va? Var fick du tag på mitt nummer?"
"Råka skicka lite galet. Lust o smsa iaf?"
"Ålder?"

"Haha, jag är en gubbe på 69 år såklart! :P själv då?"
"jag är 24 bo i övik sj?"
"Du?"
"Ume såklart! Haha, det är inte så att du hittade min annons på blocket då?"
"Va? Nej jag tro jag skickat lite galet. Jag bor i övik är 24 sj? Jag heter Daniel iaf du?"
"Okej, haha, du tror inte på att jag är 69 år alltså?"
"Nej, ärligt nu. Vem e du? Ålder? Hehe"
"Tjugo! Jaha, men varför skulle jag vara så rolig att smsa?"
"ja tro ja skicka galet. Haha lust o smsa iaf? Bor? Va heter du da?
"Kärt barn har många namn! Vad händer ikväll?"
"Inte mkt du? Va heter du da?"
"?"
"Kåt ? ;) "

"Jag heter Orvar! Nej, vilken konstig fråga! Varför skulle jag vara det?"
".haha aja ha d bra ja ska sova"
"Haha, sov gott. Ledsen att jag inte var intresserad av bögsexet!"
"ledsen å säga d men jag ha tjej så haha ha d bra"
"Men det var ju tråkigt! Jag får väl försöka överleva det då..."
____

Någon som märker att han repeterar en del...sen är ju hans sista sms kung där han skriver att det är synd för mig att han har tjej, HAHAHAHAA. Jag hade så roligt åt det.. samtidigt som jag tyckte synd om honom, alltså vem skickar såna där sms till okända människor? VIlket liv man måste ha då... finns mkt elände i världen.
Eller så är det nån jag känner som ville skoja med mig! Fanns ju ingen information om nummret när man kollade upp det på 118118.
Aja, det var iaf kul!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Sandra. Uppdraget är att gå in i mappen "Mina bilder" på sin dator. Gå till den sjätte mappen och därefter välja det sjätte kortet. Visa bilden i sin blogg och skriva något om den. Invitera sex stycken nya att vara med på utmaningen. Länka till dem och låta dem veta att de är utmanade.


Detta var för något år sen när jag och Simon var ute på en skidtur över Vännfors vidsträckta åkrar. Här har Simon tippat efter att vi precis åkt ner för en brant backe.
Fallen
stjärna.
Fallen Stjärna


Vad svårt att utmana nya personer, jag vet ju inte så många som har en blogg och av det lilla antalet jag vet om så är redan Sandra och Ida utmanade..

Men jag utmanar de två till som jag känner som har en blogg:

Mira Kurkiala och Malin Forslund.

Afrikansk dans är askul!

Nu för tiden dansar ju jag Afrikansk dans på söndagkvällarna. Hade min andra lektion igår och det var roligt första gången men igår var det ännu roligare! :) Det blir nog så när man kommer in i det mer och mer. Det är faktiskt ganska svårt måste jag säga, man måste vara oerhört fokuserad hela tiden för annars har man (iaf jag) ingen chans.
Idag har jag träningsvärk på utsidan av låren, i ryggen och underarmarna! Längtar till nästa gång!

Sitter just nu på biblioteket i Vännäs city och skulle kolla om jag fått något mer svar från den här tjejen som hade en lägenhet till mig men ingenting... hoppas hon svarar snart.
Jag vill verkligen kolla på den och se om det är något att ha. Har en enorm längtan efter att flytta just nu. 1 maj måste jag ju annars flytta hem igen eftersom jag sagt upp lägenheten! Ve och fasa!

Senare idag ska jag jobba fem timmar på Hjorten och i morgon är det kvällsjobb på Äpplet som gäller. Riktigt skönt för då får man sovmorgon! Det passar mig bra. Först ska jag bara promenera tillbaka och laga ihop någon slags mat. Funderade på renskavsgryta. Det är gott. Sen har jag två blommor att plantera om och efter det borde jag nog damsuga för just nu har jag jord från blommorna och damm lite överallt... äckligt.

See ya later aligator!

Min danslärare Ousmane Seydouba Camara

Tick...Tack... Tick...Tack... Tick...Tack... Tick....

Idag har det varit en sån där lång dag, känns som att klockan började ticka långsamt när jag kom hem från jobbet.
Jobbade en A4 på Hjorten idag, alltså 8-13 och det var en bra dag på Hjorten, blev aldrig utdraget/långtråkigt eller vad man ska kalla det när man bara går och räknar timmar, minuter och sekunder till när man ska sluta. Kanske för att turen var kort?
Men vad hände där vid halv två? Allvarligt, jag har varit hemma snart tre timmar och det känns som minst sex! Tråkig dag. Jag är sysslolös och typ längtar till efter middagen när jag ska ut och skotta snö! Konstigt men jag har fått mersmak av snöskottning sen i förrgår, det var ju faktiskt roligt! haha
Gör det istället för en promenad idag så gör man nytta samtidigt. Det är tråkigt att gå promenader själv! ..om man inte är på IKSU och har en teve och snygga killar att titta på, haha, ska jag säga som gjort det en gång...

Ikväll tänkte jag vara lat + osocial och se melodifestivalen. Frågan är bara varför man låter Caroline af Ugglas vara med?
Kan hon ens sjunga? NEEEJ!
Egentligen gillar jag inte alls melodifestivalen. Förstår inte ens varför jag känner att jag vill titta på det? Eller det är nog för att jag jobbar en A4 i morgon också och inte är så sugen på att göra något annat än att titta på teve och det är det enda program jag vet är ikväll. Sen kommer nog la familia att se det så det blir nog enklast så slipper man slåss om TVdosan.

Gick faktiskt till datorn nu för att leta reda på något gott recept på en kladdkaka. Det var evigheter sen jag bakade! Så nu ska jag kanske fortsätta med det.

"Puss och kram Bajsbanan!" (citat från snusk-eva)

Snowblow

Ledig dag.
Sazzor väckte mig idag genom att komma upp och lägga sig i min säng men det var ett ganska mysigt sätt att vakna på!
Efter frukost var jag lite dum och gick på en promenad i snöovädret, kunde bara vara ute en halvtimma innan jag var halvt dränkt av snön som snöade på mitt ansikte och sen smälte. Det gick ju jättebra att gå åt ena hållet men när jag vände fick jag ju snön i ögonen hela tiden, haha, gick typ och blundade hela vägen tillbaka för det gick inte att hålla ögonen öppna!
Sen har jag städat hos mormor och morfar och fikat med dem och mamma och pappa.

Nu när jag satte mig framför datorn så såg jag att jag fått ett till svar på min annons på Blocket! Det här svaret var intressant också! Ingen förfrågan om dejt iaf.
En liten etta öst på stan mellan sjukhuset och centrum. 3000 kr och då ingår el, vatten och bredband. Ingen frys, utan frysfack och sen endast två plattor men ugn. Fast en  frys ska man väl kunna ordna på något sätt tycker jag. Två plattor kan man leva med.
Vet inte hur stor den är, kan vara där det stjälper eftersom hon skrev "lite etta", håller tummarna för att den inte är för liten!
Inflyttning 1:a mars om jag tar den!!! Håller tummarna för att den inte är för liten!

Nu ska jag ut och både ta in ved och skotta snö, det kommer typ ta 4 timmar men jag ser det som motion till Beach 2009.


Kontaktanonns?

Haha, nu jag har fått tre svar på min annons på blocket där jag söker lägenhet. De första två var ju helt seriösa svar men inget jag var intresserad av.
.
Men det tredje svaret var inte lika seriöst:

"Intresserad av en dejt?"


hahahaha, alltså jag dööööör!!!!!
sen svarade jag nej tack.
och nu har jag fått ett till:

"seriöst ska vi ha en dejt?:P"

Vad är det här??? ...kanske borde göra om min annons..... förlåt jag menar kontaktannons!

Nu är det kokta fläsket stekt

Nu är jag hos Ida och vi har varit på Iksu och tränat samt käkat lunch! Det var gott!
Innan det var jag hos naprapaten i Vännäs och fixade till min kropp igen. Blev inte så bra efter besöken på Rygg- och Ledkliniken ändå fast jag la ut hela 960 kr på det!!  Surt.
Så min chef tipsade om en naprapat i Vännäs, praktiskt med endast en promenad och så var man där! Billigare också, bara 200 kr / halvtimman. Men idag var jag där 40 minuter och det var hur skönt som helst!
  Min höft var visst sned och han frågade om jag varit med i nån olycka... men det har jag ju inte. Då sa han att jag måste ha ridit och fallit av hästen och att det hänt då. Och det stämmer ju, dock slutade jag rida för sju år sedan men det kunde visst bero på det ändå för han sa att jag hade gått med det länge länge länge..
Men nu är min höft i rätt läge igen sådär sju åtta år senare! haha
+ resten av min kropp!
Sen drack jag visst för lite vatten också för mina händer och underarmar var svullna fick jag höra... hmm, konstigt allt man kan se!

Nu är jag tråkig och måste umgås med ida innan hon gått igenom hela min mobil! :)

RSS 2.0