Patrik 1,5



Igår hade jag  en underbar dag och kväll hos Eva. Jag gillar hennes hundar. Och hennes mat! Och henne själv såklart!
Vi såg bland annat på film och det blev Patrik 1,5. Den var bra men jag kommer inte riktigt överens med bilden av när de pussas men det var en rolig och bra film! Rekomenderas.

Sen i morse drömde jag en jättekonstig dröm precis innan jag vaknade. Jag skulle resa någonstans och först skulle jag åka med tåg för att fortsätta med att flyga någonstans. Jag hade ganska mycket packning och för att skydda mig själv skulle jag också ha med en revolver i bagaget? Det gick ju bra på tåget men sen kom jag på att det skulle ju synas i säkerhetskontrollen och precis innan jag vaknade så drömde jag att jag skrev ett sms till mamma för att fråga henne hur jag skulle gömma den! haha
När jag vaknade var jag lite rädd för mig själv...

Ikväll är det majbrasa här i Vännfors och jag ska vara hemma och mysa i år. Har bara varit ute och rännt de sista åren, så nu på slutet har jag längtat efter Vännfors egen majbrasa med tillhörande barndomsminnen. Anna skulle visst också komma hit och göra mig sällskap vilket känns suveränt! Efter det är tanken grillning i grillstugan i skogen vid forsen, får hålla tummarna för att den inte är upptagen.

Nu måste jag städa hela huset och bädda en säng och två till anna och mig! Känns lite konstigt att ha flyttat hem tillfälligt och ta hit kompisar som sover över, som förr i tiden när man var ung... men det går ju det också!
Jag är även på bakhumör idag också, så får väl se om det hinns med!

Annars är jag väldigt taggad på livet just nu för jag är ledig fram till Torsdag! Helt underbart med en veckas ledighet bara sådär när det är fint vårväder ute och allt! :D Ska verkligen passa på att njuta!! Men först är det storstädning som gäller...

MASSAGE FOR FREE



Idag slutade jag halv ett och hade bokat in en massagetid precis då på Hjorten. Helt underbart! Komunen betalar för oss vårdarbetare. Dock lite mysko musik i bakgrunden... det var bruset av havet och delifiner som ropade... hmm...
Men mycket skönt och avslappnande!
Skulle komma ihåg att dricka mkt vatten efteråt eftersom massagen frigör massa grejer i kroppen, så då fungerar den utrensande... men det har jag totalt glömt bort! Så nu ska jag dricka vatten!

SAZZOR



HAHA, ta bort mig från detta foto så är det superfint! :)

That´s what I wanna hear!

Igår var en hemsk kväll på jobbet, så mycket stress och jobbigt spring och tjat mm... mm... Var helt slutkörd när jag kom hem vid kl 21 efter nio timmars arbete.
Kikade på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen och sen gick jag och la mig bums. Det var förresten ett rätt dåligt program denna gång, inte alls så roligt som det brukar vara ju....
Men gårdagens höjdpunkt var ändå när jag på morgonkvisten gick på en liten promenad. Det var varmt i luften och jag gick in i skogen, mot Selet. Det enda man hörde var bruset från forsen, småfåglarna som kvittrade i träden, tranorna som sjöng på åkern och svanarna som sjöng när de flög över älven. Då mådde jag riktigt riktigt bra! Bara njöt av våren!! :)

Annars är mitt liv fullproppat just nu. Känns som att jag inte riktigt hinner andas mellan allt jag har för mig. Ännu mindre hinner träffa mina vänner! :(
Men idag blir jag iaf klar med flytten och ska lämna nycklen till hyresvärden så det känns skönt! :) Då kan jag stryka det på min attgöralista.




Sen måste jag bara påpeka att jag såg Så ska det låta i fredags för att Samuel Ljungbladh skulle vara med och jag ville se vad han var för nån eftersom en del folk jag känner tyck om han... Och summa sumarum så är han ju helt underbart bra!! Blev ganska imponerad.

Nej, dags för en dusch!
See ya!

VÅR


puh! pust och stön och stånk


Jag hittade en bild på Daniella! Han är ju typ, liksom, asså, bah, 100 % cool på den här bilden... undrar hur han landade?

Idag har jag jobbat fem timmar på förmiddagen, slutade klockan ett och då åt jag lunch och sen gick jag och Simon och hälsade på morfar och tog en mini-promenad med honom i vby. Det var skönt solsken och osköna vindar.
Efter det promenerade jag till Vännäs och följde denna gång cykelvägen in mot badet, bara för att pröva en ny väg, jag har ju alltid gått samma tråkiga förbi kyrkogården och den vägen in i Vännäs. Idag fick jag se någonting nytt, men det var nog inte rätt val om man vill komma hem fort... men det ville inte jag, för det som väntade i lägenheten var flyttstädning och packning av de sista sakerna. Det är jobbigt att flytta. *puh*
Nu tömde jag allt, förutom lite mjölk och två apelsiner i kylskåpet + städgrejerna, två stolar och stereon.
Putsade alla min fönster också och fick en liten kick av att stå på fönsterbrädan och hänga ut genom fönstret för att komma åt överallt på det stora trippel fönstret. Det var det farligaste jag gjort på länge tror jag. Eller jag putsade ju inte utsidan där det egentligen behövdes (för att det ser ut som att det regnat lera...) men då måste jag hitta en stege först!
Sen kom papi och hämtade mig och sakerna.

Spindeln kom också förbi och kom in i lägenheten när vi bar grejer till bilen, haha :P
(han är en vännäs-alkis)
Så då fick jag en pratstund med honom idag också, han är duktig på att prata! Men han var ganska full... sliten.

I morgon taggar jag för att vara ledig.... och att flyttstäda.... suck!
Men det känns oerhört bra att komma från Vännäs, jag gjorde rätt val i rätt tid. Bodde i Vännäs lagom länge, alltså exakt ett år. Nu är det dags för nåt nytt! Frågan är ju om jag har lust att bo hemma en månad.... bläää... 
Jag tycker synd om min familj som måste ha mig hemma för jag kan slå vad om att jag kommer bli grinig. Stackars dem och stackars mig. Jag får nog lov att anstränga mig så jag inte blir för jobbig och lat!
Det är lätt hänt att bli just lat när jag är i Vännfors, kan bete mig som ett barn som ska passas upp.

Skärpning på den fronten Jenny Elina Magdalena Sjöberg!

Nu tar jag mitt pick och pack och drar!

Idag har jag packat och flyttat ur lägenheten sju timmar i sträck! Klev upp strax efter åtta och sen har min dag bestått av att packa, packa, skruva, packa, äta, packa, packa!
Mina föräldrar kom och agerade bärhjälp, viket var bra, för jag har träningsvärk i ryggen efter bowlingen i förrgår :P hahaha Om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag bar en enda kartong eller möbel ut till bilen! De är väldigt bra att ha de där föräldrarna. Vad skulle man göra utan dem?
Sen blev det till att slänga i sig en halv SUPERGOD kebabpizza till middag innan jag ikväll for iväg till Vindeln på trevligheter! :)

Jag har kvar sängen, mat, TV:n och stereon samt en stol, så det går ju att leva där en vecka till som jag har lägenheten iaf. :P
Jag längtar ju bara hur mycket som helst till första juni nu, när jag får flytta in i den nya och fixa och göra fint. :) Mkt roligt!

Dags att sova, ska börja jobba klockan sju i morgon! Nu får jag typ 5,5 timmars sömn, så det är nog bäst att sova bums! Vad gör jag överhuvudtaget vid datorn kan man fråga sig!?


Vad sägs om...


Vad sägs om att åka utomlands och sitta på en balkong i linne på kvällen och bara ha det skönt i värmen?!
Nej, det är nog bättre med lera och kalla vindar i Svea rike...

Tack Ida! =)

Tack och bock till underbara Ida Johansson som idag klockan 15.15 slingade mitt hår. Underbar gest av en underbar kvinna att ta sig från stan till Vännfors bara för mig!
Jag var orolig mest hela tiden och hade lite ont i magen av rädsla för att det skulle misslyckas...
Alltså att håret skulle blekas sönder och gå av... eller bli gult som den färg man i dag ofta ser på en del så kallade fjortisar som tror att de då blev söta som kycklingar efter sin senaste blekning... Men Ida gjorde ett galant jobb!
Mycket Väl Godkänd

Ikväll är det dansmatta hos fredrik som gäller!
...bara seg-daniel kan bli klar någon gång...suck....


Bangs



Jag har klippt lugg förresten!

Det är ju den frissan jag haft hela mitt liv förutom de senaste tre åren när det varit modernt typ... men nu när jag kollar mig i spegeln så känner jag knappt igen mig. Som att jag aldrig skulle ha sett mig i det förut. Jättekonstigt!
Lägger väl upp nån väl vald bild om ett tag. Min utväxt är total just nu så borde nog göra lite slingor innan något foto tas, för allas bästa.

Dolt nummer

Det är en kille som ringer från "Dolt nummer" och telefontrakasserar mig.
Vi kan kalla honom Äcklet.
Det är lite läskigt, men som tur är har jag ju inte adressändrat så han kan ju inte få tag på adressen till lägenheten iaf och det känns ändå tryggt!
Sist han ringde var i förrgår och då slängde jag på luren så får väl se om han ringer igen... Det går ju att kolla upp dolda nummer och får väl ta och göra det och kanske polisanmäla om han fortsätter.

Det ringde idag när jag stod och gjorde renskav och jag fick ont i hjärtat när jag såg "Dolt nummer" på telefondisplayen 
Jag svarade bara: "Hallå!" för att jag trodde det var Äcklet...
Personen som ringde var en man som också pratade skånska, precis som Äcklet, och han sa nåt som jag inte hörde... så jag sa lite otrevligt: "Vad sa du?" samtidigt som jag hörde att det inte var Äcklet för han pratar mkt mer skånska än den här killen. 
Men jag kunde inte sluta vara otrevlig av någon konstig anledning!
"Är det inte Eva jag pratar med?"
"Nej" sa jag fortfarande ganska otrevligt, haha :P 
"Förlåt, då har jag ringt fel" sa han...
och jag sa (fortfaranade otrevligt) "Ja, hejdå!"

Haha, sen skämdes jag för mig själv för att jag var så elak, haha! Det var ju fel person! Stackars han som ringde fel och fick prata med mig som lät så arg! :P

____________________

Påsk i helgen!
Undrar vilken dag det är som man ska leta efter sitt påskägg fyllt med godis? =)


Promenad och ny lägenhet



I dag var jag duktig och klev upp klockan 8 på min lediga dag! Tog bussen till Ida så nu är jag här! Vi ska ta en promenad till min nya lägenhet och sen luncha på IKSU! :)
Eller jag bor ju inte där än men flyttar in 1:a Juni. Inte det mest centrala men snart bor jag ändå i stan!! :) Det blir najs!
Time to go go!

RSS 2.0