HAHA

Bäst

SOCKERBEAT


Midsommarstångskransblomma

Det har varit en bra midsommar! :) Solen tittade fram och brände mig ordentligt i fredags bara under tiden som vi dansade runt midsommarstången och det svider fortfarande lätt på halsen. Hoppas det kan kommar någon slags brun färg från den nuvarande grisskära...

Fredag: Var hemma i sommarfina Vännfors och vi fick besök av pappas arbetskompis med barn, jordgubbstårta, dans runt midsommarstången, massor av varm sol, korv, melon, lek med barnen tills jag var helt slut, grillat, glass och jordgubbar, begav mig till stan och umgicks med söta Eva och såg film! :)

Lördag: Vaknade i stan och begav mig åter mot Vännfors, utomhusgudstjänst på andra sidan åkern, supergoda rester sen dagen innan, Vännforsrodden, massor av kall blåst, solfrossa, fika, supergod släktmiddag, åter till stan, förfest hos mig och sedan utgång på Rex med Eva och Anna, nattmat på Max och killgäng med VÄLDIGT dålig humor (den var så dålig att det blev roligt) en holländare plockade helt plötsligt strips från min bricka och helt plötsligt satt han och åt upp Annas hamburgare också (sen frågade han vad vi skrattade åt) när vi var påväg att gå och han ville träffa mig igen drogs den orginella frasen; jag har tyvärr redan en kille och Anna tillade den trovärdiga lögnen att min pojkvän var medlem i Hells Angels och att han nog inte ville träffa honom...

Söndag: Tvättning i stan, körde ut Anna från lägenheten, invigde en sommarklänning, lämnade tillbaka en matta, åt en glass, återvände till Vännfors med hopp om sol och värme, blev dock fika under filt, brännboll, middag, borstning av katt och ett lugn med en familj befinnande i Övik och hemmavarande broder däckad av migrän.


 



Jobb


Nu är sommarjobbet igång! Har jobbat en vecka och har 8 veckor kvar. Idag har jag en ledig dag efter att ha jobbat gärnet hela helgen men tyvärr är det inte speciellt bra väder utomhus, det regnar inte men är kallt! Hoppas det blir varmare och soligare väder snart och speciellt på mina lediga dagar!! Vill ju åka till havet och steka och spela beach!! :)
Utan bettnäs ingen sommar!

Martin Emtenäs

Anledning till att jag fastnar framför Mitt i naturen:
(Han var på Allstar och förgyllde utsikten igår när jag var där och åt också!!) ;)



VG

Godkänd på Kemin och Väl godkänd på Fysiken! YEEES! Slipper omtenta i augusti och ska precis som Pumba lämna mitt bakomflutna före mig! :)


Sex and the city 2




Var på bio igår med Ida, Camilla och Emma. Förväntade mig att filmen skulle vara dålig men sen blev det bara bätter å bätter, Ida skjutsade med bilen så vi slapp bussen eller en kall cykeltur, 50% med rabattkortet, gott godis och en tjejfilm på 2,5 timma som gav mig allt jag ville ha!
Mode, tjejsnack, kärlek, snygga män och speciellt alla grova sexscener! haha
...nej jag skämtar bara...

Den var bra, är du tjej så se den, min lillbror Daniel (19 år) tyckte också den var bra!
...men jag vet inte riktigt hur manlig han är...




Coldhearted

7:e juni 2010, 13 grader och mulet. Inget badväder men perfekt för hundpromenader med familjens nya ögonsten. Det är kallt ute men hjärtat är med, coldhearted.
Den första nyhetshysterin när alla vill vara med hunden hela tiden har lagt sig såhär 1,5 vecka efter att mamma och pappa hämtade den men fortfarande är det MÅNGA ögonkast på honom.
Katten, Sazzor, har släppt Bosse närmare och närmare och det går bara bättre för varje dag men sazze brasse mandelmassa säger till när genom att fräsa när Bosse vill leka och är lite för på.
Det roligaste är att de flesta familjemedlemmar av nytagen vana har börjat ropa på Sazzor på samma sätt som på hunden... men upptäcker ganska fort att katten inte riktigt lyssnar lika bra...

Det bästa med Bosse är att han kan sitta, ligga, rulla, krypa, sitta vackert, stanna och söka. Hur go som helst!
Problemet är dock att han inte riktigt har lärt sig att han inte får dra i kopplet, så därför är promenaderna än inte så effektiva när vi försöker få honom att gå fot. Sen kan det komma en skvätt kiss när han blir glad för att man kommer hem också men det är det enda negativa, annars är han helt underbar!!
Imorgon följer han med mig till stan, så då får vi se hur det går.









psst

basåret är över

Nån som vet vad hon sysslar med?

Den som kan gissa vad Anna gör på den här bilden vinner 1 000 000 kronor.


RSS 2.0