Hugo Boss

Jag var nyss ute på en kvällspromenad och hade Hugo Boss som sällskap!
Han kallas också för Bosse och är en svart mellanpudel på 10 månader. Väluppfostrad, snäll, lydig och riktigt söt! :) Finare än vad kortet de hade på honom visade (se föregående inlägg nedan).
Mamma och pappa åkte till Boden och köpte honom idag, så jag hängde med dem hem till Vännfors nu ikväll. Ska dock tillbaka i morgonbitti för att fortsätta tentaplugga...
Vi har Kemi B tenta på måndag och Fysik B på onsdag. Sen är basåret klart och betalt (hoppas jag). Håller tummarna för att jag klarar de här tentorna, annars måste jag vänta till 29:e augusti för att göra en eventuell omtenta och plugga på sommaren känns ju inte som någon hit, speciellt inte när jag ska jobba 9 veckor. Håller tummarna för att jag har lärt mig så pass mkt att jag får godkänt!!

Förresten är det helt sjukt mkt vatten i Vindelälven nu, översvämningar lite varstans och lite dåligt placerade sommarstugor ser aningen blöta ut, ändå så har vattnet sjunkit undan en bit nu också. Hade velat se hur mkt det var när det var som mest...

...ja, det är hemskt hur mkt man offrar när man väljer storstadslivet i Umeå...

Sjöbergs blir hundägare!

Nästa helg kommer Bosse hem till Vännfors!


!


Vill tillbaka

Kom hem med buss i morse från underbara Stockholm.
Jag har fram till den här helgen som varit, haft en aningen negativ syn på Stockholm. Jag har tyckt att det är en grå, trist, alldeles för stor stad med stressiga människor och mycket elände. Folket där var dock trevligt och tillmötesgående och det är fint och mysigt, känns inte alls lika stort och skrämmande längre som när jag var mindre. Kan det vara så att jag blivit vuxen? Det är klart att man ser massa elände och det gör lite ont i hjärtat men kan ju även vara en realitycheck.  
Vi har haft en riktigt härlig och avslappnande helg. Vår sömndos skulle kunna ha varit högre men då utnyttjade vi dagarna istället för att ha sovmorgon. När vi var påväg till bussen igårkväll var vi överens om att vi gärna skulle  ha stannat längre.

 


Stockholm



I morgonkväll åker jag till Stockholm med Anna och Eva! :) Ser fram emot det!! :)


Shutter Island

Nu skriver jag i fel ordning för detta hände ju dagen innan det förra inlägget... men så kan det gå när man är bra.

I fredags var jag hos Eva och blev bjuden på middag, Jakob hade grillat supergott kött och kyckling!! Det var så mört det kunde bli. MUMMA! Sen var tanken att Eva och jag skulle på Pingskyrkans ungdomssamling på Kafé Station men bussen gick inte riktigt när vi ville och sen tog vi ändå fel buss så blev lite sena och tyckte att vi kunde gå på bio istället. Då blev det Shutter Island som vi valde lite spontant. Den var bra! Lite blodig, lite konstig, aningen psykisk men bra. Leonardo DiCaprió spelade huvudrollen. Slutet var intressant.


Det som var konstigast var dock när en gubbe hoppade fram i en scen och det verkade som att det bara var jag som blev rädd och i min tur skrämde jag Eva, haha ;) Eller så blev jag räddast så jag inte märkte de andras rädslouttryck... konstigt, för det var verkligen en scen där man ska bli rädd! Så jag gjorde rätt.
På en annan läskig scen hoppade och lät faktiskt hela "bioförsamlingen" samtidigt och det var inte alls en lika läskig scen men det var ganska roligt att se alla reagera likadant samtidigt. :P

 


Saturday night

Hello!
Ikväll var jag bjuden till Markus på middag tillsammans med Ida, Johanna och Samuel! Markus hade gjort supergod mat! Förrätt med serano-skinka, sparris och ostvinegrett. Varmrätten var dubbelt marinerad fläskfile, och han hade gjort en supergod potatissallad + tsatsiki! MUMMA!
Jag gjorde tårta för vi firade att Markus och Ida fyllt år, så det var ett 46 års kalas kan vi säga! (24+22=46)

Vi hade riktigt trevligt!

Jag har dock börjat ogilla mina grannar starkt, överväger att använda ordet hata.... men det är ett starkt ord som ofta överanvänds. Jag är en pensionär och vill sova på kvällarna/nätterna men mina grannar stör mig genom att leva om!!! (de som bor vägg i vägg) Vill inte höra när de pratar, skrattar, lyssnar på musik med bas eller gör andra saker... ruggit dåligt isolerad vägg...
...suck...

Valborgsmässoafton


Ruggit SNYGGA Cheryl Cole

Såg henne på Skavlan för några veckor sen och hon var ju så söt med sina smilegropar och den brittiska dialekten och sen sjunger hon bra också! Kolla på detta klippet från showen, 40 minuter in i programmet blir hon intervjuad och 54:e minuten uppträder hon.

RSS 2.0