Uppfriskande snöstormsprommis!

Jag skulle gå och träna på IKSU idag men det kändes jobbigt att ta sig både dit och hem i snöstormen... Som tur var ringde lillebror Daniel precis då och erbjöd sig att skjutsa hem mig från skolan men eftersom jag redan var hemma tiggde jag skjuts till IKSU istället! :) Så jag behövde bara gå en väg! :) Se så fager jag blev av 30 minuters motvind, fullproppad av snö som var som nålar i ögonen! :) Härligt! :) Haha, jag är alldeles mör i kroppen.
Tur att jag är ledig i morgon så jag slipper ta mig ut i ovädret så tätt inpå!


Snygg-Elina!


INNE/UTE av elin@


INNE: (Utan inbördes ordning.)

1. Elinas lasagne
2. Det är lugnare i skolan
3. Elina har börjat använda sitt IKSU-kort igen
4. Elinas nya svarta kofta
5. Elinas premiärbibelläsning till frullen nästan varje morgon
6. Elinas BRA men framförallt snygga kompisar
7. Scrubs Turk, Donald Faison, och speciellt hans kropp!!
8. Elinas fina föräldrar
9. De tre bröderna of Elina
10. En kommande reunion med tjejerna från Elinas gymnasieklass
11. Elinas senaste finfilm, Avatar :) :) :)
12. Citatet av Kjell Bergqvists karaktär i filmen Den bästa sommaren: "Passa på att ha roligt nu, för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång!"

UTE: (Utan inbördes ordning.)

1. Skor som blir för små när Elina vill ha tjocksockar i dem
2. En kille i Elinas kemiklass som inte är fullt klok
3. Det är kallt i Elinas lägenhet
4. Elinas torra läpp som sprack när hon sa hej i telefonen
5. Toktrötthet när Elina ska kliva upp
6. Springor mellan Elinas täcke och madrass som släpper in kalluft
7. Elina har inte råd med en bil
8. Jordbävningen på Haiti och alla krig i världen :(
9. Elina vill äta godis men borde inte
10. Tjafs med Elinas bidrag från CSN
11. Elinas vänstra öga
12. Bruna bananer i Elinas kylskåp
13. Elinas senaste favvoprogram Stjärnorna på slottet är slut!


Den var grym!

 

Idag har varit en bra dag! :)

Först fick jag veta resultatet på Biologi B tentan, den kändes inte så stabil och jag tvivlade återigen på min prestation och övervägde en omtenta... men även där fick jag ett VG. Trodde att jag läste av fel kod först! :)

Ikväll träffade jag Anna och vi åt middag och gick på bio. Middag på Sushi Bar på Renmarkstorget och sen Avatar på bio. Filmen gjorde mig väldigt känslosam. Bra var den!

Har nyss bokat in veckans träning, ska ta fram en matlåda ur frysen till i morgon och så är det dags för att sova. Överväger dock om jag ska gå och kika på Blondinbella som ska tala på skolan i morgon... inte jättesugen, jag vill bara se henne! :P


The most beautiful girl in the room


1-2-3



1. Igår var det ett år sedan Barack Hussein Obama II blev president i USA. Vad tiden går fort!





2. Min kemilärare ser ut som en snäll blandning av Sid i Ice Age och skådespelaren Robin Williams!







3. Skicka ett sms med ordet AKUT till 72900 så skänker du 50 kr till Röda Korsets arbete efter jordbävningen på Haiti. Man får ett svars-sms så man vet att det kommit fram! :)


yes!

jo, jag klarade mattetentan! :) 34,5/40 gjorde det till och med till ett VG! Tänk vad man kan tvivla på sig själv...

nopp snopp

Nej, det blev ingen skotertur! hmmm.... får ta det nästa helg istället! :)

Ja, idag hade vi första lektionen i fysiken och kemin! Jag trodde ju att jag skulle få slippa räkna matte nu men icke! Fysiken är ju matte! Typiskt. Det verkar som att vi fick bra lärare i alla fall. Fysikläraren hon har doktorerat i pedagogik, alltså i hur man ska lära ut just fysik. Det låter ju bra om inte annat! :P

Idag tränade jag på IKSU för första gången efter jul. Har ju haft nästan en månads träningsuppehåll på grund av julfirande, skellefteåresa och tentaplugg dag och natt och jag märker det inte minst på hållningen... Dags att komma i en lite bättre form nu tycker jag! :)

Ska kanske gå och lägga mig nu om jag är smart, vilket jag är. Kaffet på skolan kostar mycket pengar och ger mig fula tänder. :)


Det har börjat lugna ner sig nu...

Äntligen har stressen jag byggt upp under tentaplugget börjat lägga sig. Skrev dem i onsdags och torsdags kväll och hela fredagen och gårdagen har jag gått som på nålar för att det känns som att jag har massor att göra fast jag inte har det!! Svindrygt. Först idag har min kropp börjat förstå att DET ÄR ÖVER!! Jag håller tummarna för att tentorna gick vägen, det känns så men man vet ju aldrig! Omtenta känns bara jobbigt så vi kan säga att jag klarade mig. :)
I morgon är det upprop för de nya kurserna, Fysik A och Kemi A. Går och funderar lite på vad fysik egentligen är!? Sen skulle det vara kul om man hade så tur att man får kändis-Patrik från BostonTeaParty som fysiklärare men tror han bara har Fysik B. :P

Skönt med en liten paus bara innan det drar ihop sig för en gigantisk pluggperiod igen...! Puh!

Igår hann jag till och med jobba lite, sitter aldrig fel med några extra hundralappar. Dock tror jag att jag gjorde av med dem i förväg på fredagen när jag och min klasskompis Annika shoppade loss.. eller det var väl egentligen inte vi som shoppade, hon pekade och jag handlade! ;) Men det var trevligt! Sen hängde vi på hennes kille och kompisar på EPP. :)

I natt kom jag hem till Vännfors för att se en glimt av familjen, vilket var ett tag sen! Var nyss ljudtjej på kyrkan och resten av dagens planer är att sno Daniels skoter en sväng! ;) Jag var faktiskt ruggit sugen i morse när jag vaknade på att ta en sväng på längdskidorna idag, men nu har det ju börjat skymma så jag ångrar mig. Min mentala bild var ju solsken! Friluftsaktiviteterna får stanna vid skotern. :)

big butzis


hej


Tupplur

Tog mig en tupplur såhär efter lunch för jag var sååå trött, tanken var att orka plugga nu på eftermiddagen istället. Var ju spontan och for ner på stan sent igårkväll så det tog på krafterna! Sen tog det mer på krafterna när jag väl skulle sova men kände att jag skulle upp hela tiden... 04.50 trodde jag att det var morgon men icket!

Ikväll ska jag faktiskt ha fredagsmys med mig själv! Ser fram emot det :) ska bli skönt! Jag är ju ett utomordentligt sällskap också. :)

Det som annars händer i mitt liv just nu är att jag har tenta på onsdag och torsdag, kvällstentor dessutom! Så just nu är skolböckerna min bästa vän... men tankar om att göra slut med dem dyker upp...

Jag ska verkligen ta vara på nästa helg när jag är FRI igen!!!! :D

Biotips; Shelock Holmes


Bästa nyår i mitt liv!



Nyårsläger i pingstkyrkan i Skellefteå! :)



Hade två snygga kusiner där och här är Olivia! :)



Day of Hope hade konsert för oss! :)



Kristina och Jorm åt upp varandra och var söta hela tiden! <3



Sen blev det Nyårsafton och Maria fixade strassen såklart! :)



Festkvällen var hur kul som helst!! Mammas Nya Kille humor och massa bra spex! :)

Efter några dagar med lite sömn var jag helt slutkörd när jag kom hem men trött på ett bra sätt! :) Har verkligen laddat batterierna under de här dagarna och det behövdes! :)

Mitt bästa Nyår!!


RSS 2.0