Sömnsvårigheter

Jag sov i min nya säng för första gången i natt, även om jag vaknade hur många gånger som helst under natten pga min väldigt jobbiga förkylning som jag är less på nu!
Men först var jag tvungen att skruva fast muttrarna ordentligt i benen. (Det är inte ben utan medar, men eftersom jag inte vet hur det stavas eller om det heter medar, eller medlar eller nåt annat så säger vi benen istället! ) Innan jag hoppade ur bilen så fick jag en lyckoönskning också:
"Fastna inte under sängen nu!" och det var den sista komplimangen jag hörde från min familj den dagen.

Jaja, jag fick ju ta en skiftnyckel hemifrån Vännfors för att kunna göra det och då slog det mig att nästa gång jag önskar mig något så ska det bli verktyg, typ hammare, skiftnyckel och allt vad det heter! Det är ju sådana grejer som typ Daniel har fått i födelsedagspresent för han är kille och eftersom jag är en tjej så jag får grejer som rosa matberedare! Illa. Nej, nu överderv jag men det är ju typ så, nästan! Nästa gång ska jag i alla fall önska mig verktyg! :)
Men sen är jag inte så praktisk har jag fått höra hela min uppväxt... men jag skulle mer säga att jag är lat och lämnar gärna över saker som att sätta upp tavlor och sånt till de som känner sig mer intresserade av såna saker, då brukar jag bjuda på fika och titta på när mina saker blir fixade, de är sååå lurade!

Idag har jag varit i stan och frusit. Det är väldigt kallt ute och jag har för kalla kläder! Men nu äger jag ändå ett par varmare skor. Det blev svarta fejk Uggs för 500kr från ICU. :)


Jag köpte även en grön kofta på rea och örhängen och ett rosa nagellack och ett par jeans. Det var allvarligt på gymnasiet som jag sist köpte ett par byxor... om jag ränkar bort arbetsbyxorna som jag inhandlade för ganska exakt ett år sedan. Men nu när ett par av mina två byxor som jag levt med de senaste åren gick sönder så var jag ju nästan tvungen att inhandla ett nytt par!
Sen handlade jag och mamma presenter till pappa som fyller år i morgon, på självaste nyårsafton!
Men min förkylning var inte snäll med mig idag, jag trodde den skulle börja gå över nu eftersom jag har ju varit ganska sjuk i över en vecka men idag hade jag inte mycket krafter över, så en klapp på axeln till mig för att jag inte tippade omkull eller nåt.

Nu har jag tänkt mig att börja på min cheese cake som är mitt bidrag till nyårsmiddagen i morgon! Jag har  aldrig gjort det förr, så jag hoppas att det blir gott. Skulle den bli oätlig så har jag ju också inhandlat tillhörande frukt. Både passionsfrukt, kiwi och physalis till dekoration :)
Sen om det är någon som har en fest senare på kvällen så kan denna någon gärna höra av sig om du vill ha dit några väldigt trevliga och roliga människor att fira in 12-slaget med! ;) Det är vi intresserade av!

På tal om frukt så åt jag en rolig men samklös frukt på jobbet för några dagar sen. Den smakade i princip ingenting. Men den var ju fin! Man åt den som en kiwi och den var rosa utanpå och vit med massa små svarta prickar inuti. Jag ska se om jag kan googla fram en bild...

Drakfrukt eller Pitaya.
Den heter Drakfrukt eller Pitaya kan man också säga. :) Fruktansvärt snygg!

Jag känner smak igen!!!

WOW! För första gången i år har jag smakat på julmaten och det smakade något! Julskinkan var goood!!!
haha :P

Annars har jag delad tur idag på Hjorten och ska tillbaka dit halv 4 igen för kvällen. Det är ju storhelgsersättning till och med så det känns som att det är helt okej att jobba då fast jag inte är helt frisk än.
Fast det var ganska jobbigt i morse när jag började 7... för det tar ju ett tag in på dagen innan man kommer igång med andningen, men då tänkte jag på storhelgsersättningen och sen gick det bättre! Dock är det väldigt torr luft i det där huset så halsen mår aldrig riktigt bra... men jag har ju storhelgsersättning!
Sen kan det vara lite drygt med delad tur när man är uppbokad från morgon till kväll, även om man är fri tre timmar mitt på dagen, men nu har jag ju iofs storhelgsersättning!

En annan sak som är bra är storhelgsersättning!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på innan jag börjar jobba med storhelgsersättning igen....
Är ganska lugnt här hemma faktiskt när bara pappa och Simon är här, skönt! Jag räknar det som semester från Johan och Daniel nu till efter nyår när de är i hemavan! :) ...men det är synd att jag tappat Daniel, min yatsy-vän!

_____

Nu vill jag bara bli helt frisk igen så jag kan fira nyår ordentligt! Det är jag värd! Sen vill jag kunna prova ABBA-singstar som vi fick också!!!

Fast först ska jag gå och räkna på min storhelgsersättning!

Då var det över!

Så var både det mesta av julen och min sjukdom över, är fortfarande lite förkyld/hostig/snuvig eller vad man ska kalla det men nu är ändå det värsta över! För det har verkligen varit en hemsk sjukdom måste jag säga.

Blev sjuk den 22:a och sov bort den dagen!

Natten mot den 23:e sov jag väldigt oroligt, en jobbig natt med lite sömn och sen på morgonen höll jag på att svimma.
Allting blev svart när jag står över tvättstället på toan, så jag tar tag i dörrkarmen och sen börjar jag skaka i hela kroppen samtidigt som jag inte ser någonting alls... hann i alla fall få fram ett ynkligt "hjälp" där klockan sex på morgonen så jag hör mamma svara och sen försvinner jag typ in i skakningarna... Det var verkligen jätteläskigt!!!
Det kändes som en hemsk mardröm som varade en evighet och jag visste inte hur jag skulle ta mig därifrån tills jag hör mammas röst lite avlägset. "Elina du håller på att svimma, lägg dig ner."
Då var jag typ ihopkrupen i hörnet av toalettskåpet fortfarande hållande i dörrkarmen och blev själv förvånad när jag märkte att jag var så nära marken när jag kände hur mamma hjälpte mig att lägga mig ner på golvet. Jag trodde att jag fortfarande stod upp. När jag sen ligger där kommer synen sakta tillbaka och jag märker att jag är alldeles sjöblöt av svett efter skakningarna och knäna gjorde jätteont... Kan inte vara nyttigt för lederna att vara ihopsjunken sådär och skaka...

Några dagar tidigare hade vi lekt med att ta blodtrycket och mäta pulsen med en liten apparat vi har. Då såg vi att jag hade ganska lågt blodtryck, jag tror det blev 94 / 72 eller nåt.. och man brukar väl räkna 120 / 80 som "normalt" men det är ju ingen fara egentligen att ha lågt blodtryck och jag har ju aldrig haft problem av det förut... vad jag vet!
Nu när jag låg där tog hon och pappa blodtrycket på mig igen och det blev  typ 108/46, och det var ju inte så dåligt.. men sen när jag ställde mig upp tog vi det igen och då blev det bara 75 genom 50 och det är ganska lågt. Så det var väl inte så konstigt att jag höll på att svimma!

Sen sov jag hela dagen fram till halv fem när jag tvingade mig upp ur sängen bara för att kunna sova något på natten.

På julafton var jag inte heller så bra! Var mer levande död den dagen och orkade inte alls vara så trevlig mot nån.. Alltså ett tag började jag fundera på om jag drogat mig själv på något sätt genom att äta för mkt värktabletter, för jag var alldeles bedövad!
Ida skrattade åt mina slowmotion-rörelser :P
Men fick bra julklappar ändå!!! =)

*Akvarellfärg
*Mixer/matberedare i ett
*Brödrost
*Nickelbacks nya
*Fina badgrejer från Ida (som jag än inte kunnat lukta på)
*Pengar
*Biocheck

Det är dock väldigt tråkigt att jag än inte känner någon smak på någon mat alls! Så fast jag ätit julmat så kan man nästan säga att jag inte gjort det... Kom bara fram till att det är ganska dåligt konsistens på det mesta. :P

Men samtidigt kan jag tycka att det var ju ganska bra att jag blev sjuk just nu över julen för då har jag ju haft något att göra undertiden ändå!! Alltså öppna paket och titta på folk och äta mat som inte smakar något.. men det spelar ju ingen roll för man får ju äta med massa folk som man kan lyssna på som säger roliga saker, även om det gör för ont för att prata själv! :) Sen kan man skratta åt något roligt fast man inte orkar skratta! :P haha
Fatta vad uttråkad jag hade blivit om det inte hade varit jul nu... det hade ju varit jättetråkigt att bara vara sjuk utan att det hänt något runt en! Nu fick jag ju träffa massa folk också!! :)

...fast om jag får välja är jag nog frisk nästa jul...

Pussar!

__________

Lite julbilder från Vännfors! :D


helt sjukt

Pappa ute i snöyran 2007
En bild  med pappa från förra årets snöyra :)
________

Jag har blvit ordentligt förkyld.
Hade inte en aning när jag gick och la mig igår men direkt när jag vaknade kände jag sjukdomen över mig!!! NEEEEEEEEEJJJJJJJJJ, tänkte jag stilla.
Så idag har jag tillbringat dagen med att sova på soffan i köket. La mig typ halv tolv och kom inte därifrån förrän 4!

Det äckligaste idag var när daniel hällde ut min tesump från teklämman/silen och började äta på det... han tyckte han var rolig! "Vaddå, det är ju bara buskar och bär!" sen fortsatte han tugga... mumma!

Det är bara så dåligt planerat att bli sjuk nu, för vi ska ju vara 22 pers här på julafton. Så jag hoppas detta går fort över och stannar här med mig!

Det är ganska illa att det ska behöva vara så fint ute nu också så det enda man vill är att ta en promenad i vinteridyllen men inte bör...

Sen missar vi ju vårt planerade bastande på julafton.
Daniel har ju som projektarbete byggt en bastu av vår lekstuga och tanken var ju att vi skulle basta där på julaftons morgon/dag men det blir ju inget av nu!

Helt sjukt!

TVÅ DAGAR TILL JULAFTON!

helt underbar !


Min egen julklapp

Idag köpte jag äntligen en ny säng och den blev till och med billig! Det är min julklapp till mig själv! :) Det var mamma och pappa och jag som for iväg och shoppade loss. Mycket trevlig dag! Vi åkte först och hittade en säng till mig på jysk och sen åt vi lunch på Cafét inne på Obs innan vi shoppade vidare. Det blev ost- och skinksallad till mig samt pappa och mamma tog en kycklingsallad. Sen fettade de loss på varsin bakelse men trots att jag stod emot frestelsen slapp jag inte undan, utan det slutade med att de matade mig... hmm....

Det roligaste idag var ändå inne på Jysk när mamma säger till säljaren:
"Jag tänkte på den här 10 års garantin... gäller den från att vi betalar sängen nu eller tills vi får hem den om två veckor?"
Säljaren säger: "Det har jag faktiskt aldrig tänkt på..."
Naturligtvis inte, för det är bara mamma som kan säga en sån sak!
Pappa och jag skrattade åt henne sen :P Hon kom sen på själv vad hon just frågat om :P Alltså en tio år lång garanti och hon tjafsar om två veckor! Väldigt humoristiskt.
Jag undrar var jag har fått min snåla sida ifrån?!

Det är bara lite synd att jag inte kan sova gott i den nu eftersom jag är i Vännfors över jul men den dagen kommer väl. Sen är det lite synd att den inte riktigt rymdes bredvid fönstret i min sovalkov men det såg jag bara som ett ytterligare tecken på att jag bör flytta så fort som möjligt till umeå city...men den dagen kommer väl också! :)

Tre dagar kvar till JULAFTON!!!!!!!

Resårbotten PLUS B50 120x200 Fast
naturfärg









gillare


Lilla julafton

Har precis kommit hem från en trevlig kväll hos min moster med lite släkt, hon har ju en mängd av saker, tre olika röror, med kräfta, rökt ren och (pepparrot/kummin?) ah, det var tre olika iaf, en laxrulle med något i och sen var det typ pinnar av smördeg som hon lindat runt grönmögelost och sen rullat i kanel, det var iaf Lovisas favorit! ;) Pepparkakor med mögelost på och pepparkakor som hon skrivit allas namn på med glasyr så man fick en "egen", vit glögg och vanlig glögg. Cider och julmust. Sen var det glaserad nötblandning.. (den var god!) Fudge med lingon i... Kaffe och chokladkaka, frukt, några olika kakor och så sockerkaka! Alltså man blir inte förvånad längre! :P Vår släkt är ju fikasläkten nummer ett. :P
Jag har varit väldigt mätt hela kvällen kan jag säga! haha
Men det var trevligt! :) Mkt trevligt!
Sen hade vi frågesport också, eller "husförhör" med 30 intressanta frågor i tio oilka kategorier. Jag tycker sånt är kul!! Så vi delade in oss i tre lag och mitt förlorade :P så ikväll har jag lärt mig mkt nytt :)

Tex: Vad är rätt stavning? a) kolossalt   b) kollossalt  c) kolosalt
rätt svar = a

Halv elva började jag bli lite trött... men det var trevligt från början till slut! :)

Hmm, jag fick problem med nacken ikväll igen!! Trodde det hade gått över. :( Nu funderar jag på om jag måste boka tid hos min naprapat ändå... Egentligen är nog det ganska smart för när jag börjar jobba igen kommer den säkert låsa ihopp sig på en gång annars.... om jag knäcker till kotorna och sen vilar blir det nog bra!
Får kolla tider för det i morgon :)

Snart är det jul =)


ARG

I morse var jag väldigt arg efter en liten dispyt. Det var väldigt länge sedan jag var så arg. Fruktansvärt arg. Jag trodde aldrig ilskan skulle gå över heller och det var väldigt  frustrerande. Ahh, jag blir typ arg nu när jag tänker på det! 
Sen upptäckte jag att det var riktigt, riktigt jobbigt att vara ensam då, hade ju ingen att skrika åt! :P haha 
Stod ju och diskade i min lgh då och jag var så arg att jag övervägde att krossa lite tallrikar ;)

Efter nån timma gick jag ut till bilen och jag var fortfarande arg! inte sur, utan arg!! och det första jag tänkte på var att det var väldigt fult ute nu igen när snön har tinat bort!!! Grått och trist och hemskt fult med smutsigt grus på isen... 

Fast sen tror jag ilskan gick över när jag stod och skrapade rutorna på bilen. Det fungerade lite som terapi! :)
Jag hade ju chryslern så det var många rutor att skrapa. Åtta stora rutor. Det var också  perfekt skrap-is, ett tjockt lager som gick bort perfekt! Den bara väntade på att jag skulle få avreagera mig :P Sen fick jag riktigt mkt mjölksyra i armen när jag var varvet runt ;) jag hade ju skrapat som en galning! :P hahaha

Sen när jag körde mot Vännfors var det plötsligt jättefint ute och isen på älven var alldeles blå och himlen hade hur många nyanser som helst av blått, och på en åker var det massa fint gult gräs som hade tinat fram ur snön. =) Det var synd att jag inte hade med mig kameran!
Helt plötsligt var jag på jättebra humör och hade världens härligaste känsla, som att jag fått ur mig massa frustration och kände mig väldigt lugn och tillfreds som man säger. Världens härligaste känsla!

Dock försvann den känslan ganska fort när jag kom hem... jag har känt mig fruktansvärt uttråkad idag. Jag tror att det blev en extra hemsk dag idag för att jag inte ens kommer ihåg när jag haft såhär tråkigt!? Alltså mitt liv har ju varit underbart hur länge som helst tycker jag och så kommer det en sån här dag... som att allt eländigt
bara sparat ihop sig!

Ikväll är det julfika hos min moster i Umeå. Hon brukar alltid bjuda på massa godsdaker!! Jag är faktiskt sugen på lite glögg, har inte druckit det så mkt än, en gång på jobbet, en gång med Jon och en gång hos mormor :) Dock synd att vissa är sjuka så de inte kan följa med...

åhhhhhhh.........

HÄR KOMMER EN ARG-BILD:

grrr

En väldigt annorlunda utekväll på akuten med Securitas...

Det var en gång personalfest på TC för alla som jobbar på Äpplet och ville ha lite roligt tillsammans. Alltså i lördags.
Jag kom typ sist och blev glatt överraskad över att vi var så många där! Ungefär 15 pers. :) 
Vi hängde på TC ungefär en och en halv timma och pratade och hade trevligt innan vi splittrade på oss. En del for på Corona och andra till Scharinska. Jag, Jens och hans vän Jocke fick skjuts av väldigt snälla Jon till Corona! Kliver ur bilen och Jens och Jocke måste ta ut pengar men bankomatkön var väldigt lång.... VÄLDIGT LÅNG! (Det var ju Lucia i lördags.)

Så vi beslutar oss för att promenera och kolla om Centralhallen är öppen på sjukhuset, även om vi misstänkte att det inte var så :P
Den var stängd.
Alla dörrar var stängda och där hade jag promenerat i 8 cm klackar på ishalka... men vi tänkte att när vi ändå var vid sjukhuset så var det väl lika bra att kolla om det fanns en automat på akuten... så vi gick vidare och in på akuten.

Jens frågade i receptionen/kassan efter uttagsautomater. Receptionisten säger:
"Ja, vi har ju en i Centralhallen men det är låst nu. Vänta så ska jag ringa efter Securitas så kan de låsa upp åt er."
Vi sätter oss ner i väntsalen på akuten i ungefär 5-10 minuter och skrattar åt hela situationen! Tills Jens säger:
"Nej, det här är ju pinsamt, vi måste gå härifrån..."
Han testar ta ut pengar från en Taxi som står utanför och det skulle ha gått om den inte redan hade varit bokad... 
Jag och Jocke sitter och väntar i två rullstolar innanför dörrarna men då kommer polisen.
"Oj, polisen, de kommer ta oss om vi sitter i de här rullstolarna!!! hahaha!"
Så när de kommer in genom dörrarna ställer vi oss upp i typ givakt, hahaha! Jens smiter in samtidigt som poliserna för nu har visst Securitas kommit till vår undstättning inne på akuten.
De följer oss genom sjukhuset till Centralhallen och Jens förstöker få det att låta som att vi inte visste alls var det fanns en uttagsautomat.. men när vakterna frågar varför vi inte tog ut från den bredvid E-puben råkar jag säga:
"Det var så lång kö..."

Vi tar ut våra pengar och kommer ut i kylan igen.
Jens: "Alltså Elina, du är ju helt dum i huvudet, jag försöker rädda oss från den mesta pinsamheten och så säger du; Det var så lång kö!!! hahaha"
Vi skrattar lite till och sen går vi tillbaka till Corona och ser en jättelång kö vid insläppet. SUCK! Men vi ställer oss där och funderar kritiskt på om det är värt det...

Där träffar jag Karin förresten!! :) Det var länge sen! Var väldigt kul att se henne igen!

I alla fall... Vi står inte i kön många minuter för nu var typ klockan halv ett och det känndes inte så värt att gå in på Corona eftersom vi alla tre skulle ju ändå tillbaka till Centrum sen. Så det var ju lika bra att fara på en gång och gå in någonstans i centrum där det var gratis inträde innan kvällen var slut :P

Så vi tog en taxi tillbaka till Centrum utan att ha gjort något vettigt överhuvud taget, haha. Sen blev det Pipes. Punkt.

Men jag hade väldigt roligt hela kvällen. :) En väldigt annorlunda utekväll som jag kommer att komma ihåg!


Ho ho ho

Ho ho ho sa tomten...
Alltså jag har varit i lägenheten en hel vecka i sträck och varit ledig varenda dag :) Det var fruktansvärt skönt.
I måndags jobbade jag på Hjorten. 
I tisdags tvättade jag och så kom Jon på besök på kvällen, det var trevligt!
På onsdagen tog jag bussen till stan och handlade klart de sista julklapparna. Räknade också ihop vad alla julklappar kostat mig och det slutade på 1800 kr. Ganska okej!!!
I torsdags hann jag mest bara vakna där mitt i dagen och äta lite fil så kom Ida och hämtade mig så for vi och solade. Det var så otroligt skönt!!!! Avslappnande.
I fredags gjorde jag julgodis, fudge blev det. Sen fick jag skjuts till stan av min kära kusin och så småningom åkte vi vidare till Camilla. Vi åt lax och bakad potatis till middag och sen skjutsade Per oss till Oleary´s! En mkt trevlig kväll.
Det var till och med trevligt på nattbussen hem. Jag brukar alltid somna annars men den här gången så satt jag klarvaken och bara tittade på alla fina träd som hade massa fin vit snö på sig. Det hade ju snöat hela dagen och den annars så fula vägen via Sörfors var det vackraste och mysigaste jag sett. :)
Igår var det lördag och jag städade lite och var sådär duktig och miljömedveten när jag promenerade med mjölkpaket och tidningar och metallburkar + lite plast till återvinningen vid Konsum. Sen på kvällskvisten gjorde jag mig fin.. men lyckades inte riktigt och jag tror jag såg ut som en indian :P men då gick jag på Vännäs Julshow med mina föräldrar. Väldigt bra! Sen var det klädbyte och personalfest på TC.
Alltså, det var verkligen den konstigaste kvällen jag varit med om på länge. haha..  men jag orkar inte skriva mer nu så det får jag berätta om i morgon! En VÄLDIGT intressant historia! HAHA
Men som sagt, mer om det i morgon!


Puss puss
Camilla, jag... och Idas tunga...
Camilla
Camilla
Cameltoe
Camilla och modell-katten ;)
Camilla klev ur bilen och föll i en vattenpöl...hahahaa... här torkas det rumpa!
girlsroom

All I want for Christmas is you


Smörgåscake

Käkade just smörgåstårta hos min mormor med lite släktingar för min morbror har ju fyllt 60!! Kul ändå att kunna säga grattis även om jag inte hade möjlighet att komma på deras öppet hus igår! :)
Det gick väldigt bra att jobba så länge igår faktiskt, blev 14 timmars jobb, fick sluta 22! Lite konstigt att säga God Jul till många den 6:e december bara! Men vi ska ha p-fest på lördag så det blir som en trevlig avslutning tycker jag!

Mitt jobb.


På lördag då är det ju Lucia också, vad konstigt det känns att det bara är drygt två veckor kvar till jul. Tiden har ju bara runnit iväg men iofs så går ju tiden fort när man har roligt. :) Egentligen har jag ju inte gjort något speciellt, har typ jobbat. Men som en vis person sa igår: " Du är ju typ en livsnjutare, det krävs inte mycket för att du ska vara nöjd." Det är faktiskt sant kom jag på sen...

I veckan ska jag nog handla klart mina julklappar. Fast jag har ändå köpt ganska många, kanske hälften till och med!!
Till exempel gick jag in på apoteket i onsdags för att köpa bomull men när jag betalade kostade det 720 spänn, haha, "vad hände!" tänkte jag och drog kortet. ;)
Jag har en ganska stor aning om vad jag ska ge alla ändå så det känns stabilt även om det inte är inhandlat. Mamma och pappa fick en gratispresent av mig igår också! Fick två biljetter via jobbet till Peter Jöbacks julkonsert på SkyCom och de blev jätteglada! :) Jag älskar ju att ge saker, det måste ju vara en av de bästa sakerna med hela konceptet julklappar! haha, sen var ju den där presenten gratis också :P

Nu måste jag tvätta kom jag på. Har inte haft nån tid för det på några veckor :P Mina kläder börjar ta slut...

04:15 UPPSTIGNING!

Nu har jag fått ont i nacken igen, är alldeles stel. Skyller på jobbet... undrar om det skulle hjälpa med smärtstillande men jag gillar inte att käka tabletter om jag inte absolut behöver dem, tror inte att de är så nyttiga egentligen! Innehåller säkert massa konstiga ämnen som lagras i kroppen och ger cancer om 40 år.

Men nu har jag ju massa tid att vila upp mig på! Jobbar sista arbetspasset på Äpplet innan jul i morgon, men det blir iofs ett långt pass från 08.00 och 15 timmar framåt i tiden. Ger iaf money money money! ;) Men det är ändå sorgligt att det är jullov redan.

Sen ska jag jobba på Hjorten på Måndag och efter det är det tomt i almanackan.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Funderar på vad jag ska göra. Men jag har massa grejer jag skulle behöva fixa så det kanske bara är bra att få ett långt jullov... om man ska se det positivt!

Jag kommer säkert att bli aningen uttråkad, det mesta av mitt sociala liv har ju faktiskt varit på jobbet den senaste tiden.


Idag hade vi julfrukost och sprang runt i tomteluvor precis som förra året. Jon klädde ju verkligen i flätor tillexempel! haha

Klockan 05.35 i morse var pappa och jag framme i stan! Började ju klockan sex (!!!!!) så pappa var en ÄNGEL som ställde upp att fara tidigare eftersom det inte går några bussar den tiden på dygnet. Han är lite konstig, han gillar att göra såna där saker.

Typ som när han tog mitt arbetspass på Vännäsdagarna i juli med glädje i blicken när jag frågade! Sen gick han och plockade skräp medan jag roade mig och ingenting fick jag återgälda med. Han tycker det är kul!!

Men idag har jag varit jättesnäll, fick ju sluta 15.00 eftersom vi började så tidigt så då hann jag förbi Ohlssons tyger och köpte en meter snyggt tyg och efter middagen klädde jag om vår fula telefonbänk. Mamma och pappa kommer hem först i morgon eftermiddag så jag hoppas de blir glatt överraskade. Nu är jag barnvakt och tog till och med en avstickare på väg hem i em för att köpa godsaker till Johan & Simon! Sen gjorde jag Daniel (som för övrigt tog körkortet igår) glad när jag satte högsta betyg på hans nya jeans inna han for iväg ikväll, jag såg allt att han blev nöjd! ;)

Och som grädden på moset har jag diskat och städat här hemma så det ser drägligt ut. Alltså jag menar jättefint!


Jag är så bra! Nu förtjänar jag att gå och sova.... NEJ!!!!!!... måste ju gå ut i kylan och sätta på motorvärmaren först.... Suck!


I Could Never Be Your Woman

Michelle Pfeiffer och Paul Rudd.

Har just sett en rolig men lite konstig film med Ida :)
Först jobbade vi tillsammans idag på Hjorten och sen for vi till stan och åt middag på Café Station, Ost & Broccoli paj till mig och VB-ost paj till Idaho.
Sen var tanken bio, men vi hyrde film istället!
Varför finns det ingen som vill se James Bond med mig!!!!!!!
Blir snart buss mot vännäs men nu är det färjan på teve, så ska återgå till tevetittandet ett tag till :)

Pussar o Kramar

RSS 2.0